Trött tjej !

Häromdagen orkade jag verkligen inte skriva, hade pms humör som vi tjejer kan få ibland och var bara allmänt emo.

Körlektionen på morgonen gick sådär, fick typ ig om man hade satt betyg men sånt e livet ibland ! Jag vart faktiskt bättre emot slutet av lektionen vilket ger Creed's till mig muhaha..

Sedan åkte jag till min fina FINA fina, häst texas och red ut och galoppade som fan över allt och ingen stans ! haha i stallet frågade dom hur långt jag ridit eftersom jag var tillbaka så snabbt, men ja red ganska långt, fast ja ahr ju världens snabbaste Häst typ haha ! Neh inte riktigt men iaf, Texas var världens bästa häst som vanligt och ja kunde inte hålla mig för skratt ! Älskar min häst såå jääklans mycket. Även om han försöker springa ifrån mig när jag försöker få'n att sakta in ! haha älskade älskade bästa häst !

När jag var tillbaka och klar med Texas väntade jag på Pappi halva livet ! Men de gör inget för min pappa är världens bästa också :> jag väntade utanför paddocken medans folk red på hestar. Fick även hoppa upp på Poseidon och ta en Galopp barbacka i 100 meters snöö underbart mysigt :) Sedan reed jag även Findus filur en sväng för att visa medryttaren hur hon skulle få honom att lossna, älskar att sitta på den hästen han är så mysig ! Men inget som slår min pärla direkt ;)

Sen till idag ! Mormor & Lasse var här och tog en förseenad födelsedagsfika ! Ja fick massa pengar som ja kan spendera på Ullared på Söndag :) Lovley !  Snart ska jag och Gubbe ner på Stan för Gubbe har köpt Ps3 :D Så vi ska väl köpa little big planet eller nåtttt :D

PUSS


RSS 2.0