Hejsan hoppsan !

Måste bara börja med att jag skiter i den där blogg mojjs saken om dagar, fyfan de var inte så kul som ja trodde ! Om någon undrar någt äre bara att fråga haha !

Har haft fullt upp hela helgen ! Fredags gick jag på lite kalas kväll, självklart efter jag varit på stan och köpt behövande saker ! Kom hem runt 1 på natten somnade runt tre vaknade halv 5 för grannen sjöng högt och ljudligt till gitarr spel JAG ÄR EN IDIOT. Och jaa, jag ville slå in pannbenet på den jäveln eftersom jag skulle upp vid 7 för att morgonfodra !

Väl uppe på morgonen faktiskt väldigt pigg och fräsh ! Så drog jag en runda till min Vackra prins ! Släppte ut hästarna vid 8 eftersom stallägaren var snäll och fodrade innan honåkte på tävling. Sedan så red jag Texas ! fett skönt och rida halv 9 på morgonen när det fortfarande är fukt i luften och dagg på marken. Texas kändes helt ok ! Och jag börjar hitta tillbaka tll honom känns det som ! (har tappat all min ridning under sommaren) Så det flöt på jätte fint ! Min duktiga kille <3

Sedan blevre att åka på hästuppvisning med stallets tvåååriga fjordhäst vid namn Alhva, det gick super då hon skötte sig kalasbra för att vara från bortaplan för första gången ! Hon samlade ihop 38 p och vart en klass 1 ! :)

När vi kom hem igen så red jag Thyra som är Alhvas Mamma, hoppade några skutt och bara hade det trevligt !

Sedan när jag kom hem så sov jag faktiskt till 8 på kvällen ! Fett skönt, har även bokat in en hoppträning för Kristin nu på onsdag kväll och sedan är det tävling på söndag ! Lovley :>



När & varför jag började rida

Jag började rida som sexåring ! För jag har alltid älskat djur, jag började rida tillsammasn med min storasyster, men efter drygt en termin vart min storasyster jätte hästrädd då en tjej i våran grupp ramlade utav, vilket resulterade att både jag och min syster fick sluta rida pga att mina föräldrar hade brist på tid och kände att om bara en unge skulle rida kunde lika grna båda strunta i det ! Haha lite trist men så vare, så jag följde med kompisar till stallet så ofta jag kunde utan att rida oc bara stod och luktade på hästarna och klappade dem. Och jag hade stoora hästplanscher i hela rummet från golv till tak och lekte alltid häst på rasterna, jag var helt enkelt fast vid att jag älskade hästar och att jag en dag skulle börja rida igen.

När jag var tolv år så tyckte min mamma och pappa att jag var stor nog att ta mig till stallet själv ! Vilket resulterade att jag fick börja rida igen och jag kan lova att jag spenderade varenda dag i stallet, jag började rida på en ridskola som hette ekenryttarna och som en del kanske vet är det Helena Lundbäcks stall. Så när jag var tolv började jag rida, rida  och jag red på eken dvs ridskola tills jag blev 15! Sedan har jag haft väldigt många olika sorts medryttar hästar och ponnysar ! Hästar är en del utav mitt liv och Texas är min älskade prins, som jag sa till min man när vi flyttade ihop " du får helt enkelt leva med att jag har två männ i mitt liv" och det har han gjort och jag tror han trivs bra med det också.  ;)




1. En bild på favorithästen


Inte mitt svåraste val ;)

Tza Blogg Trend.

Jag baara måste också köra på den här känner jag ! Ett kul val och en bra början så jag håller i gång bloggningen nu ;)

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Hästledig.

Idag är jag hästledig ! Carro ska och träna ikväll med Tex dom ska köra bomarbete ! Perfekt för Texas eftersom vi tävlade igår. Själv gick jag upp vid tolv idag och plockade lite i hemmet, Farfar kom med ägg och mjölk till mig så ja kunde laga pannkaka till  Lunch ! Och eftersom jag knappt kan laga makaroner utan att bränna fast dem så är jag faktiskt stolt över mig själv att jag kan laga gooda runda pannkakor utan misslyckande ! Skill ;)

Eftersom jag är hästledig idag så har jag inget att skriva om kusen, men kan avslöja att det snart kommer en photoshoot ! Jag och en nära vän Emelie Karlsson aka Mli har en bra ideé som snart ska gå i bruk ! Som ni kanske sett har hon fotat många av mina fina bilder ja faktiskt har ! :) Så jag läängtar tills vi gör våran ideé till verklighet ! Men vad det är, förblir hemligt ^^

Och som jag sa tidigare har jag ju jobbat på grällsta iår igen ! Så jag tänkte faktiskt visa lite bilder på mina älskade elever och de underbara hästarna från grällsta ! :) Även bild på mig och världens finaste Mama-Mia såklart !





Hej hopp full galopp !

I'm back, mer eller mindre ! haha efter en väldans månader. Har varken haft tid eller ork för att skriva. Men nu kör vi på en fresh beginning !

Tävlade faktiskt idag !  Endast 70 cm pga att jag knappt hoppat Texas något under sommaren ! Jag har ju varit på grällsta och jobbat iår igen och då fick sig Texas en väälförjänt och antagligen efterlängtad vila ! fast nu är vi helt igång igen, Tävlingen gick super bra faktiskt ! trotts att jag endast hoppat honom två gånger under "höst" perioden som nyss börjat. När jag red fram kändes det som det skulle gå bajs, eftersom Texas inte alls känndes taggad inför hindrena, Men väl ute på banan så var det fullspettsade öron och en pigg häst ! han e så jäävla söt, haha han presterar verkligen allt när man kommer in på banan ! Och det är guld värt. Jag har verkligen väärldens bästa häst !

Ida (Carro's dotter) hoppade även 40 & 50 innan mig, vilket resulterade att vi kom hem med 3 rosetter ! Så nu äre en till rosett till min fina samling :) Min sambo behöver dock upgradera min "samlingsvägg" då rosett hållaren inte riktigt räcker till. Vi har även 3-4 till inplanderade tävlingar nästa månad vilket jag verkligen ser fram emot ! Och om de två första går kalas så ska jag nog även debutera en 90 på Tex. Så nu blir det hoppträningar och fullt ös ! :) vilket gillas.

Texas är i en god form nu dock lite "fläskis mage" kvar efter det häärliga betet iår ! :)  haha här har ni lite bilder från dagen och under sensommaren. Enjoy !


RSS 2.0