Härliga Måndagar.

Idag började min dag ovanligt tidigt, 07.00 så tidigt har jag inte gått upp sen i sommras då jag jobbade på Grällsta haha ! Iaf min dag började då och de var körlektion som stod på schemat, haha jag är faktiskt duktig på att köra bil om man tänker på omständigheterna, jag vet vart jag har dragläget nu och jag behöver inte kolla ner på växelspaken när jag ska växla ! Haha duktig tjej, Lektionen slutade vid 09.00 och då när jag kom hem kröp jag ner i sängen hos Linus & Snörpan igen, underbart att komma utifrån kylan på morgonen och krypa ner i sängen hos de man älskar mest !

Just nu sitter jag framför datan med Lisen, Linus ska snart åka iväg igen och sova borta, ledsen tjej ! Neh men han kommer hem imorgon igen så ikväll får världens bästa lisen hålla mig sällskap. Carro ska hoppträna Texas idag så jag hoppas han sköter sig exemplariskt ! :) Men de gör han ju alltid på hoppningen så varför skulle det vara annorlunda nu ? ;)

Själv ska jag bara slöa hela dagen och vara deprimerad över hur kallt det faktiskt är, trotts allt så älskar jag faktiskt vintern men ibland .. Bara ibland blir det för mycket ! Så det blir film och mys :)



hahah bjuder på en jätte vacker bild på mig och texas från en av de första gångerna jag red honom !


Och sen en liten nyare bild från häromveckan.

Söndag !

Idag så väckte en liten busunge mig vid 8, dock somnade jag om och blev väckt återigen kl 11. Jag är verkligen ingen morgonperson ! Men fick ändå offra min sköna säng för att gå upp och käpa lite frukost ! Gott, jag äter aldrig frukost i princip, men idag fick jag göra det :)

Vid 12 tiden kom Carro och hämtade ida och sa att hon skulle ta stallet idag, ganska skönt faktiskt om man tänker på att det under natten har kommit ytterligare en meter snö i norrköping ! Haha Carro kollade på mig och sa: Ehm.. Jag troor Texas får vila idag ! Haha och de förstår jag mycket väl :)

Så nu äre lite småstädat här hemma, har fortf. Damnsugning och Disk kvar att fixa med. Tänkte städa lite fin fint tills min älskade Linus kommer hem från landet långt borta .


Härlig lördagskväll !

Åkte ut och mockade och myste med min prins, sedan kom Tommy och Fredda och hämtade mig, så åkte vi ner till norsholm och hämtade Ida ! När vi kom hem så kollade Ida & jag på svamp-bob och spelade uno ! Efter ett tag gick vi ner till pizzerian B&W som är vääärldens godaste ! Och så käkade vi gotti gott mat, sedan dess har vi kollat på horse show på tv:n samt ätid godis och druckit läsk och nu har ida Krypt ner i sängen för att sova ! Underbar kväll :)

Dock saknar jag världens bästa pojkvän, men vi ses ju imorgon. !


Helg helg, och lite mer helg.

Carro åkte till en stuga över helgen för att dricka lite gott vin och bada bubbel, hon lämnade dock mig i iskalla norrköping med en meter snö och överväldig kyla. Tur som är så har ja ju Texas ! Världens bästa Texas som alltid får mig på bra humör oavsett :) Min älskade prins !

torsdag: Texas kändes ofräsch på träningen vilket resulterade att jag bara hängde med på skrittövningarna. Han har antagligen sträckt sig eller fått lite träningsvärk då det satt i bogarna och han var verkligen inte halt. Skönt det <3

Fredag: Red ut med Jolin & Fredrick, haha jag lånade två fjordingar i stallet superkul ! Texas tyckte dock inte att det var lika kul då han inte fick köra i full kareta i galoppen ! Mina två kompisar har inte ridit så mycket, Jolin har endast ridit på ponnyturer då man får skritta med ledare haha, men hon galopperade faktiskt ! Och Texas kändes mycket bättre då än i torsdags.

Idag (Lördag): Ska jag åka till Texas och bara mocka och fixa, han ska få sig en välförtjänt vilodag med mys ! Carros dotter ska även sova hos mig inatt haha så nu kommer ja ha två små monster hemma hos mig (jag har ju en kisse på 17 veckor) Ska bli supermysigt !

Min älskade karl Linus är i väg med kompisar till en kompis som bor i karlstad, så hoppas verkligen att han har superkul i helgen för det förtjänar han ! :)<3


Onsdag, gamla hederliga onsdagar.

Hej hej!  HEHEH..

Idag är en tråkig dag, nej de e det inte.. men jag har inte gjort så mycket ! Carro har tex mex idag så får väl se vad dom hittar på för skoj, helst hade jag hängt på där och varit i stallet denna tråkiga snöstorm dag ! ;Men jag har ju faktiskt andra saker att göra,

ska snart gå med mina underbara grannar till Second hand, ja gillart ! Man hittar 80-tals kläder lite här och där och de e ju superroligt, att kunna ha något ingen annan har !

Sedan ska ja till Back-up på möte och träffa alla där :)

Och eftersom jag för ett tag sedan laddade upp en bild på mina få rosetter och fina bilder på tex som min underbara sambo hjälpt mig fixa upp på väggen så kommer nu en ny bild när de inte ser lika glest ut emellan rosetterna.

Lägger även upp kalikatyrbilderna som hänger i sovrummet på mig och min man !




Test.

Namn: Texas Tail

Smeknamn: Tex, Tex mexx, Plutte, Prinsen
Ålder: 8 år
Kön: Valack
Ras: Varmblodig travare
Mankhöjd: 157cm
Färg: Mörkbrun

Träning
Tränar Hoppning (x)
Tränar Dressyr (x)
Tränar NH ( )
Tränar för instruktör (x)

Utrustning
Rids med martingal [ ]
Rids med snodd [ ]
Annan hjälptygel [ ]
Benskydd [x]
Benlindor [x]
Sadelpadd [x]
Vanlig bett [x]
Bettlöst träns [x]
Pullargrimma [x]
Aachen grimma [x]
Remont [x]
Engelsk [ ]
Hoppsadel [ ]
Dressyrsadel [x]
Allroundsadel [x]
Islandssadel [ ]
Barbacka [x]
Rids med sporrar [/]
Rids med spö [/]
Kan skänkelvikning [x]
Kan bak/framdelsvänding [x]
Kan öppna/sluta [x]
Kan galoppombyte [x]
Ökad trav [/]
Ökad galopp [/]
Fattar alltid rätt galopp [x]
Kan passage [ ]
Kan piruett [ ]
Kan hoppa över 1 m [x]
Kan hoppa över 1 m med ryttare [x
Är tävlad lokalt eller högre [ ]
Skulle klara av ett L:B dressyrprogram [ ]
Går i form [x]
Arbetar bra under sig [x]
Är lätt att arbeta med [/]

Övrigt
Tolkat? Nej
Löshoppat? Ja
Longerat? Ja
Kört? Enbart tömkörning.
Badat? Nej


Snön är tillbaka och min häst är galen.

Texas hade gått superbra med Carro igår på dressyrträningen, vilken dutti häst vi har !
Idag åkte jag ut till stallet när de var världens snööstorm i norrköping men de sket väl jag i ! Fixade och donade åt Tex & Findus i stallet (Findus är en söt d-ponny jag ridit några gånger och eventuellt ska tävla lite dressyr på, endast tävlingsträningar då såklart)

Efter jag fixat och donat där så skulle jag hämta det förbannade höet, jag älskar verkligen att göra allt i stallet alllt ! Utom en enda sak... Dom förbannande hö-påsarna fyfan, de e så hmla tråkigt, ja skulle hellre mocka hela stallet än att göra hö-påsar, så väl på g för att göra hö-påsar som är så underbart så blev de ännu mer underbart på köpet, Höet var slut, så jag var tvungen att be älskade Susanne om hjälp för att kunna öppna en sån där förbaskad hösilage bal ! Vi lyckades för vi är starka stalltjejor ofc !

Sedan min helt underbariga älskade häst då, haha tog in honom från hagen och han kom i full kareta emot mig, haha söt som han är ! Sedan borstade jag min fina prins, och underbart att se hans vackra hovar ! Han har fått nya skor så nu har han 6 brodd i vare sko som är insvettsade i själva skon ! UNDERBART ;>

Sedan red vi ut lilla svängen, min syster skulle vara med och ageera fotograf för att få fina galopp bilder på oss (Trodde jag) Texas drog på som fan haha jag hann knappt säga ett pip innan hela backen var slut, inte nog med det haha det var ju fortfarande stormigt så jag såg inte en sekund, tur att man har hörsel för högst upp på backen kom en bil haha, Så bilderna som skulle bli sådär finiga vart ju as fula eftersom de e så jävla mycket storm så vi syns ju för fan inte haha <3 Världens bästa prins har ja !

När ja kom hem la ja mig i ett bad sedan har jag sovit tills nu (  21.40 ) Lyckad dag !

Lägger upp en failbild från idag + en för ett år sedan (samma väg och allt)  bara för att visa hur mycket jag äääälskar min prins . Så kan ni ju gissa vilken som är från dagen !



Är med och tävlar om en fotografering !

vill du bli fotad med ett vafritt tema har du chansen här bara gå in på denna blogg så finns det mer om tävlingen http://inhatewetrust.blogg.se

Tävlingen
- Du ska skriva en kommentar i emmas blogg
Om varför du vill bli fotad & vad du vill fota osv.

RSS 2.0