Texas lite halvloj ? .. Neeh bara chillar lite.

Idag på hoppträningen var Texas hur seg som helst ! Till en början iaf, sedan slutade det hela med att han skenade runt i ridhuset som en blådåre, haha söt han är ! Men på senaste tiden så chillar han mest när det kommer till hoppningen, de e inte förens hindrena börjar bli riktiga hinder så att säga som han tar i ordentligt. Han var super duktig idag iaf, jag brukar ha små fjutt sporrar på mig när jag hoppar, men de behövs ju inte längre ! Han tycker de e så kul så han satsar lite extra in för varje hinder, Min fina fina prins. Carro var med och fotade mig när jag red, haha dock satt hon på läktaren och trodde att de var värsta mega blixten som skulle räcka över hela ridhuset haha ! Men så var inte fallet, så istället blev de mörka halvsuddiga bilder, men de gillar vi iaf ! jag har sån himla tur som har Carro och texas i mitt liv. haha Carro är jämnt med och skäller på mig när jag tränar och innan jag tränar "Fea hur ska du hinna till träningen ? KLOCKAN ÄR NÄSTAN HALV SJU! " haha Carros vanliga kommentar på torsdagar vid kvart över 6 :P och i ridhuset "Fea hur många gånger ska ja behöva säga det ? Du behöver ha ett spööööö när han dummar sig sådär ! Du behöver inte använda det, MEN ha det ALLTID till hands " haha gud folk frågar till och med om hon är min mamma, jag ser henne nog mer som en storasyster :) Hon är så himla bra och får mig alltid på bra tankar ! Hon är verkligen guld värd.

Blir så himla trött på "folk" och deras fördomar till Travare, bara för de står travare på halsen & i papprena så betyder det inte att de e värdelösa, de e lika mycket värda som ett vanligt halvblod. Och kan prestera minst lika bra med rätt träning, det kanske bara tar lite längre tid.









Hoppträning på schemat !

Idag vaknade jag vid halv ett oj oj, himla trött efter igår natt faktiskt, hade inget och göra och Linus var iväg, men ändå fann jag ingen ro ! Linus kom hem runt 5 imorse och var skapligt fuller haha, söt han är min gubbe, tyckte lite synd om honom och jaa som sagt man undrar ibland hur gubben tänker när han e lite rund om föttera, men bara något man kan skratta åt dagen efter. Jag älskar honom så himla enormt, och de e väl dels pga hans brister haha <3

Ska iaf till stallet snart farfar hämtar mig klockan 17, ska bli mysigt de e hoppträning på schemat idag, tänkte ta med mig den nya fina kameran och kolla hur duglig den är i ett kolsvart Ridhus haha, Carro får väl agera fotograf om ja har tur !

Kisse bebbe har varit helt galen heeela  morgonen hon ramlade ner i en hink vatten och efter det lugnade hon ner sig, haha hon e helt störd, men de e väl df jag älskar henne så mycket, Haha min älskade mor hörde av sig nyss med "Fea gumman varför har ni inte sagt att ni ska/har flyttat?" Oooops, vad mycket man kan glömma att berätta, jag trodde helt ärligt att jag hade berättat för mamma, men tydligen inte, och hon var nog den ända på planeten som inte visste något förens nu! Stackars min mamma, Många pussar till henne <3


Bilder kommer väl ikväll !

Ses ikväll ! 

Akta Carl Alfred katten !

Fortsatt flytt & städ.

Idag plingade ögonen på vakna vid elva tiden, min kära sambo gick upp och började plocka lite medans jag låg kvar med prinsessan och sov en stund. Efter ett tag gick även jag upp och hjälpte till och donade, Linus fixade en fin plats för rosetter och foton över sängen så nu har ja utrymme till flera rosetter som förhoppningsvis trillar in så småningom. Har även fixat ramar till  Fotografier på Texas som sitter fiin fint nu ! Ni ska få en bild :)

Vi städade och donade i ettan som Fredrick ska bo i, lade ner saker i källaren och diskade hela lägenheten haha ! Känns skönt att vi snart bara kan koncentrera oss på våran nya lägenhet ! Jag är så glad och lycklig just nu. Det blir bara bättre och bättre ! Det är nästan så man blir orolig att man inte förtjänar att ha det såhär bra, för nu mår jag så himla bra, psykiskt iaf ! Kroppen har sagt emot lite mer idag, är ganska trött i huvudet och blir yr så fort jag hukar mig. Men de e sånt som går över eller hur ?

Sitter just nu framför tv:n och vilar lite, min lilla prinsessa har sovit på min mage i över en timme, nu ligger hon med Foffsan och sover istället. Linus är iväg hos Dante och partayar lite ! Så ska snart försöka ta tag i hemmet här och försöka få iordning på alla småsaker !

Fin fint min älskade karl har gjort åt mig va ? ^^,

Idag saknade man Foppa i stallet.

Vissa dagar är värre än andra, men seriöst idag är en sån där dag då jag bara önskar av hela mitt hjärta att Foppa hade funnits hos oss, Foppa var en golden som bodde hos stallägarna ute i stallet. Men han var tvungen att tas bort för någon vecka sedan, och som sagt vissa dagar är värre än andra och då saknar man verkligen den där hunden ! Foppa var jämnt och ständigt i stallet när jag var där, eftersom jag jämnt ropade på honom, men de e ju också såhär att jag är mörkrädd ! Ni ska bara veta hur mörkrädd jag är, och för att komma till höladan så måste man gå typ 20 meter utanför stallet och sedan in i en jätte jobbig stor tung dörr, sträcka in handen tända lyset och smyga in.. Men nu finns de två problem här va, det första är att lampan är jätte rutten så den knappt lyser, och det andra är att de står spånbalar upp till taket som Täcker lampjäveln så man måste stå i mörkret iaf, och de e då Man saknar Foppa som mest ! För förr hade Foppa troget stått breved mig när jag gjorde dom där jädrans hö-påsarna i mörkret, som en vakthund dock en lite för snäll och glad vakthund men ändå ! Usch jag fick fasiken panik, de var tillomed på gränsen att jag ringde Carro för att säga : Jag klarar inte det här. Haha men sedan kom jag på, vad gör en hästmänniska utan pannlampa ? Köper en såklart.. De betyder att alla hästmänniskor HAR pannlampa spelar ingen roll de e som en osynlig regel !

Så jag lunkade helt enkelt in i skåpet och hämtade en pannlampa sedan gick de kalas bra att göra hö påsar ! Men jag saknade fortf, Foppa.
Texas har förövrigt dragit av sig två skor på loppet av EN dag, duktiga häst ! Som Carro sa man får fan limma dit dom där jävlarna med karlssons ! Haha.

(Hade lite fel inställningar på kameran & det vart lite mörkt ute, men här får ni lite bilder på texas & Findus)
Ni får även en sexi bild på mig så ni får se hur snygg jag är i mörkret !

 

 



Manamana, Flytt & Prins Update !

Idaaag vaknade jag super nöjd, vet ni varför ? Joo för att jag vaknade i min nya lägenhet med min underbara pojkvän utav hans systrar som ringde på dörren för att hjälpa oss flytt städa och dom hade även med sig våran post i handen, Vet ni vad som fanns bland Posten ? Min bara min underbara silverängel, jag kan lova att jag nästan slet upp paketet och kastade halsbandet runt halsen, de är nämligen så att denna silverängel har en sten i mitten, även kallad månadssten, och denna ängel drar ur all negativ energi (som  jag har haft överflööd av sedan ett bra tag tillbaka) och tar upp all posetiv energi. Och det behöver jag verkligen ! Jag är så glaad, och änglarna är handgjorda så ingen har en ängel som är exakt lika dan som min ! Love it. Ni ska få se en bild :) Eftersom ja har en ny kamera kan jag ta Bilder som jag ine skämms över haha !

Flytten iaf, idag har vi städat och donat i flera timmar bara i köket, sedan ska vi flytta in alla sakerna som är kvar i den gamla lägenheten och placera dem, kommer bli fin fint ja känner et på mig ! Min kattbebis eller mina Kattisar (Foffsan bor ju faktiskt här också)är helt galna hela tiden ! Dom galopperar och dundrar som elefanter hittar spännande utrymmen när vi städar och har sig, så de e ju lite dagis i hemmet bland hela flytten haha !

Ska ut till min underbariga prins sedan iaf, ska väl rida en liten sväng bara, antagligen i skogen och luffsa eller ta på banan en kortis så han får mjukna eftersom de e tävling i helgen ! Så denna vecka äre ganska mycket för min  älskade prins, igår markarbete med Carro idag bana eller skog, imorgon vila  torsdag hoppträning, fredag skooogen och mysa Lördag tävla, typ så ser hans vecka ut ! Så de e massa massa han får göra stackars älsklingen haha ! Nej då han gillar bara att ha något att göra han går nästan in i väggen om han får vila en dag för mycket. Älskade häst !
Ska ta med mig kameran med så luuugn folk ni kommer få se massor utav bilder hädanefter på bloggen !

Slänger en bld på min undeeerbart vackra silverängel, ni får tycka vad ni vill men jag ääälskar den ! Och på min underbariga sambo <3
(jag ser lite rödfalmmig ut på bilden men vad fan gör det ?)


Kameeraan.

Idag sov jag hela livet, sedan gick jag och min underbara sambo ner till hans storasyster och käka gottimat och lite sådant, sedan åkte jag och köpte en kamera i skänninge med Bästa Sami ! Wohoo, jag är fett glad tjej, eller jag har inte tagit ut all min glädje riktigt ännu, måste ju kolla in var kameran kan prestera innan ! Men iaf :)

Så imorgon blire fotografering i stallet ;> <3


Flytt Pågår !

Idag vaknade jag inte upp på min bästa sida, som jag oftast inte gör haha ! Nej usch. Men dagen började med en tjurig Fea som inte fick som hon ville. Sedan gick jag över till en lycklig Fea som fick åka till sin underbara häst !

Min syster hämtade mig runt 14 tiden så släppte hon av mig Hos Tex, red lite dressyr intensivt i paddocken idag, han gick som en klocka, och han fick ha sitt nya bling träns med som har uuunderbara tyglar ! Men texas var så himla fin, mjuk som en marshmallow från första steget, jag bara äälskar min häst !

Jag börjar dock redan bli lite halv nervig inför tävlingen i helgen ! Texas ska ha debut 80 cm ! Haha men de klarar han lätt som en plätt, men frågan är om jag gör det ! Jag bliir sååå nervöös inför tävlingar. men har man världens bästa häst så har man och då löser sig det mesta !

När jag kom hem hade min underbara pojkvän nästan flyttat helt, så inatt sover vi inte i våran gamla lilla lägenhet utan i en mucho better större fiiiin lägenhet ! Känns kanon kul, jag springer mest och yrar om småsaker medans Linus styr och ställer med ala möbler, och han är typ : Luuugn älskling småsakerna kan vi ta sedan, och jag bara förtsätter yra runt om vart tavlor och småskit ska vara ! Haha..

Imorgon ska jag åka till skänninge med Sami ! Och kolla en system kamera som låter kanon bra, den kan ta upp till 40 bilder på en sekund ! Me like, när man ska fota hästar måste de gå att ta snabba bilder !


Puss till världens mest underbara pojkvän !

Lördag morgon, superfint ?

Så himla trött tjej är jag, hade inte alls någon lust att gå upp och leva idag inte, men när jag väl tog saker i ända så vart jag himla glad faktiskt det är så att jag har varit med och tävlat http://millahoman.blogg.se/ 's om en silver ängel ifrån : http://silverbiten.se/ och jag vann den ! Underbart :) Det har verkligen gjort min dag. Vaknar upp helt trasig och loggar in här och direkt går det tråkiga över till lycka, me like !

Min gubbe ligger fortfarande och sover, min kattunge har varit helt skogstokig hela morgonen, hon har hängt i sladdar med munnen rivit ner en hel gardin och gardinstång och bara haft damp hela morgonen, så även om jag inte hade velat gå upp hade jag ändå gjort det med tanke på min kisse, man kan fan inte sova när hon dundrar runt som en elefant !

Idag ska jag faktiskt inte till stallet ! Trist, har vart där så mycket hela veckan så kommer väl kännas dö konstgt att inte åka dit, kommer sakna min prins haha fjantig jag är ! Ska iaf antagligen åka gocart istället, men tjocka släkten min underbara pojkvän och Alx ! Hoppas fan att jag vinner för jag är sjuuukt dålig förlorare ! <3



Fredags mys ! Ett år med min prins

Idaag har jag haft Tex i ett helt år ! Fatta vad tiden går fort, för exakt ett år sedan provred jag min älskade häst för första gången och fastnade Pladask. Och inte nog med det de är ju underbar löning idag också ! Mhmm i like. Så började med att jag lite lätt luffsade runt på staden och köpte lite fina kläder. Sedan höll Sami på att herjade om att vi skulle till cloetta i linköping, så självfallet åkte vi dit, vi hämtade även upp min underbara pojkvän påvägen så han också fick följa med. Dock hade han kanske hellre stannat hemma ! Haha

Väl vid cloetta vart vi väääldigt missnöjda, världens minsta godisaffär. fett besvikna knallade vi lite fattigare till bilden och åkte hemmåt, men vi stannade även vid Hööks (A) för breve dom ligger ju en djuraffär och ja behövde köpa kattmat.. Men kattmaten ja vill ha fanns inte, så påvägen ut kom det en vääldans dragkraft och drog in mig i hööks hästsportsbutik, jag vet inte vad som hände men jag var alldeles för svag för att kommaloss från dessa dragkrafter haha ! Jag hittade ett fiinigt träns till min Älskade prins, för jag tyckte att han behövde ett nytt träns till hoppningen med lite bling bling ! Suuper fint och supersmart !

Sami & Linus släppte av mig hos Carro så åkte vi tillsammans upp till stallet. Min prins fick en förtjänad vilodag idag igen, då han var såå himla duktig igår ! Älskade älskade häst. Så vart bara mys mörötter och stallfix ! Sedan hem byta om och vidare till Mammas kompis Pia och förfesta med min älskade storasyster. mammi och massor av flera. !

Gick också ut på krogen för en gång skull, hade super trevligt men de var fan mycket roligare på Bishop än hugo & Otten, sad but true !  tack iaf alla för en underbar kväll allihopa och speciellt till världens bästa storasyster ! <3


Dressage .

Idag vaknade jag runt 14. Himla skönt att sova ut ordentligt, haha ! lekte med kisse lite och vilade en stund till, runt halv 4 lagade jag mat , JAG ! Sedan ringde jag banken som jag vart arg på i hundra år eftersom jag inte fått min Kod till kortet, och skällde på en snäll kille som snabbt dumförklarade mig på ett snällt sätt och sa att jag nyss läst upp koden för honom ooopps, haha !

Sedan kom Carro och hämtade mig i räcer fart ut till stallet och borsta min skitiga prins ! han hade rullat sig som alla andra leriga dagar och var skit sur när ja skulle stå och borsta bort det med en piggborste. Men som alla andra dagar förklarade jag för honom att om han rullar sig i lera så får han skylla sig själv när jag måste borsta bort den ! Men inners inne tror jag faktiskt att han tycker det är lite halvskönt.
Kollade även när Ida red Tjorven, duktiga unge ! Haha och jäävla ponny, sparkar backut och har sig när Ida vill bestämma !

Sedan vid 18.30 red jag bort mot ridhuset för att sedan klockan sjuuu träna lite ! Idag stod de dressyr på schemat, underbart galoppövningar och hejsan hoppsan ! Texas var suuuper duktig, jag blir för varje gång jag ridit för Ansa mer och mer förvånad över hur duktig häst jag har ! Han sparkade bara backut i galopperna då och då och ja behövde hålla om honom som fasiken och idag kunde jag faktiskt rida honom i galoppen med ! Annars brukar ja bara styra haha, då jag vill att han ska galoppera ordentligt, men ack så fel jag gjort, de jag hela tiden har behövt göra har ja inte gjort, de e ju bara att sätta sig ner driva som ett arsel och göra en och en annan halvhalt på ytter ! Och ploffs så går han toppen, så länge han orkar iaf ! Sedan kommer en eller två backut språng och 2 spikade öron rakt fram ! Haha . Jag Älskar min häst !

Min farbror hämtade mig i stallet, känns himla skönt att han  faktiskt tycker de e kul att stå i stallet och hålla häst medans ja springer runt som en dåre. Påvägen hem pratade vi om min älskade halvdöda Datorrrr som min ännu mer älskade sambo fick för sig att trampa sönder en kväll ! Självklart av misstag haha men iaf. Så nu ska jag få den fixad med känns toppen :)

Nu ska jag och gubben min fixa mat snart, sedan blire väl lite mys Med lill prinsessan !



Jump high !

Idaaag sov jag hela livet, nej de gjorde jag inte, men vaknade klockan två utav att farfar ringde och sa att han var utanför. Så upp och hoppa i kläder och sedan ut till Farfar. Han körde mig till stallet, vilken snäll farfar jag har ! Jag har sån himla tur faktiskt, Farfar & Farmor ställer alltid upp när dom har tid.

Väl ute i stallet så mockade jag och fixade mat till Tex, såå himla underbart att han är installad nu och har varit det i två veckor, för då får man mocka och mysa mycket längre i stallet, på sommaren måste man leta efter saker att göra i stallet för man inte vill åka hem, men inte nu inte ! När jag hade mockat och donat tog jag in min underbaring som var vääldigt lerig hela huvudet halsen och benen, de e då jag tackar gud för regntäcken !
Vi red ut en kortissväng och när vi kom tillbaka var det två hinder som väntade på oss i paddocken, så vi tog några skutt ! Texas känndes super fin och gick i en ordentlig form emellan hindrena och i av travningen, men Tex taggade inte allt för mycket idag, han var faktiskt lugn emot hindrena, och då menar jag luuuuugn, sist vi tävlade var han perfekt, nu var han nästan för lugn, haha han typ halvgalopperade emot hindrena och hoppade as långsamt ! Haha vi hoppade ca: 85 cm så jag trodde aldrig han skulle komma över haha ! Önskar att Carro hade varit breved mig där och skrikit på mig ;)

Men jag är så glad att Tex har blivit så enoormt duktig på allt ! De e fan bra att de gick så långsamt som de gjorde idag, även om han var lite Macho som "gud vad lågt jag kan lika gärna skritta över" haha men ja e så himla stolt över honom <3

När jag kom hem vare bara in i duschen och ut igen, sedan spela Bowling med älskade Back up ! Har saknat alla där enormt och de kändes underbart att komma tillbaka igen ! <3

(bilden är tagen precis innan sommaren)


Balklänningen..

Nu är det så att jag har tagit mig i kragen och faktiskt tänkt, (även jag kan det haha)
Jag ska sälja min balklänning som jag aldrig fick använda, då jag inte fick köpa biljett av de kommunala skolorna då jag gick på en privat. Så ingen biljett, ingen bal ! Utprovad i butiken och aldrig använd utanför.

Mejla vid intresse eller kommentera
[email protected]


Regnig dag, när kommer vintern ?

Visst jag älskar höst med alla färger och de halv kyliga vädret, men något jag inte tycker om lika mycket är allt regn ! Visst regn kan vara jätte mysigt om man sitter inne en kväll och de öser ner undertiden man sitter under en filt och glor på film, men när man ska ut i geggan och klaffsa för att ta hand om hästen och man inte har något ridhus, då kan jag säga att de inte är fullt lika roligt ! Med det vill jag säga att min älskade häst fick en förtjänad vila idag ! Han hade gått superbra på dressyrpasset igår, så då känns de bara bra att vädret var så ruttet idag som det faktiskt är, för då har nog varken Texas eller jag lust att ge oss ut ! Så åkte ut till stallet fixade höpåsar kraft & mockade, Texas fick också ett lite tjockare regntäcke som är flisfodrat så nu är han nog nöjd också !

När jag kom hem satt min karl och spelade tv spel, han hade plockat och donat när jag var i stallet tidigare, så jag behövde bara fram med damnsugaren och sätta igång ! Skönt, nu är lägenheten relativt snygg med :)
Och den 1:a oktober flyttar vi ! Vi flyttar till en 2;a med balkong, underbart de ser jag fram emot :)

Laddar en bild på en gamal vän som jag saknar väldigt mycket, min älskade Tito <3

Jag hoppas du har det bättre än någonsin nu.


Sjuka drömmar.

Folk som känner mig vet oftast att jag har helt konstiga drömmar, jag kan drömma allt från att jag tvättar håret/ sitter vid datan, till att farliga muterade monster försöker döda mig. Men inatt drömde jag något annat, som ett gamalt minne som blivit till något nytt. Jag var på ekenryttarna, min första ridskola och den enda som jag faktiskt varit medlem och ridit på .( Annars har vi ju ridit i skolan ) jag skulle rida en lektion, stallet såg lite annorlunda ut, jag frågade vilken häst jag fick ha, och drömmen var alltså i nutid, jag slutade rida på eken när jag var 15. Min ridlärare var densamma Åsa, hon sa att jag fick välja någon jag ville ha, då frågade jag om jag fick ta Pikéa, sen sa jag eller är hon kanske förliten hon är ju ponny, Åsa skrattade åt mig och svarade ta henne du, hon är verkligen inte för liten hon är 180cm nu  ! Så hon hade alltså växt enormt på dessa 4 år haha, så jag fick hämta in henne ifrån hagen och rida henne. Helt sjukt att jag just drömmer om Henne !

Idag ska jag iaf till min underbaring Tex, ska nog rida ut en sväng och bus galoppera, kanske rida ner till Carros jobb och säga hej ! Vi får se :) Sedan när jag kommer hem ska jag städa .. Jag råkade typ ha för mycket att kolla på på tvn igår, så jag hann inte riktigt städa och sådär. Men men idag ska jag faktiskt göra det efter jag varit hos min Prins <3




Det okända + paranormal state.

Denna kväll fortsätter med spökjakt. Vad skulle man göra utan tv4+ ? älskar verkligen den kanalen ! Ska alldeles strax krypa ner i soffan hos Linus och kolla det okända sedan följs det upp av paranormal state, och inte nog med det .. Efter det börjar Medium.. Bara bra program en måndagkväll !

Carro rider dressyr för Ansa ikväll, hoppas de går super ! För igår gick texas fin fint :)
De är skönt att vara hemma en hel dag med Linus och bara vila och ta det lugnt, Kissebebis har legat och sovit i mitt knä hela dagen, uuunderbart !

Nu vet ni vad jag gjort idag /gör ikväll ! :) <3

Glöm aldrig hur mycket jag älskar dig. <3


Ghost hunters, mycket sova på det ?

Inatt så somnade jag nog runt halv 5, satt och kollade på ghost hunters hela natten, haha smart, men de gjorde inget för igår när jag kom hem ifrån stallet somnade jag direkt och sov till klockan 20. När jag väl somnade så sov jag gott, vaknade vid halv 2 idag, vääldans skönt måste jag erkänna. Gick upp och duscha och satte mig här. Nu ska jag snart krypa ner i sängen breve min underbara pojkvän igen, och efter det ta tag i lägenheten, fyfan de ser fööörjäävligt ut nu, jag hatar att vara sjuk och de har jag varit alldeles för länge nu, så har inte orkat städa. Stackars Linus ! Men idag då fan ska de bli fint här hemma igen !


HAHAHA åt bilden, Texas har ett fisk öga ! <3 ;>

den 24:e september har jag förövrigt haft min fina häst i ett helt år !

Min lilla prinsessa, och mina Vackra prinsar.


Vaknade imorse utav att Carro ringde, hon frågade o jag ville ta Tex, själklart svarar en död röst, haha fyfan Carro är bra på att väcka mig ! Men de e många personer som är, jag hörde direkt utav mig till Linda (@http://lindaboquist.blogg.se/) för att se om hon skulle med ut och fota när jag red Tex lite, och de gjorde hon gärna ! Så Sami var världens snällste som vanligt ! Bästa sami :) Och körde ut oss till Texas, väl ute i stallet mötte jag en leeerig häst, men jag tackar gudarna för att de endast var på benen, halsen, huvudet och manen .. För Texas har ju fått ett regntäcke på sig, mycket välbehövligt då han lätt blir öm om ryggen när det regnar & är kyligt.

idag stod Dressyr på schemat då jag inte kunde göra något annat då Paddocken var vääldigt mjuk, men ändå helt ok att rida i ! Idag var jag mer fokuserad på det vi gjorde, men ja e fortfarande inte rikigt nöjd med min ritt, Texas var superduktig som vanligt ! Han försökte göra allt jag bad honom om och var verkligen superfin emellanåt ! Jag ääälskar min häst :) Jag vet inte riktigt vad de är som gör mig misnöjd med min ritt, men jag vill försöka få tillbaka axlarna och få en lite mer ärlig ridning.. Men Texas var bäst bäst bäst !<3 Min vackra prins..

när jag kom hem så väntade min andra prins hemma, haha Linus alltså, han spelade tv-spel Need for speed kul spel, nej usch jag skulle nog tröttna direkt på det, men de e superkul att titta på, vi lagade hamburgare till mat, sedan kröp jag ner i hans knä medans han spelade, sedan somnade jag.. Vaknade nu vid kvart i tio.. Superbra ?
innan jag somnade förut så åkte även Lisens katt hem .. Så nu är det bara min lilla prinsessa kvar och Foffsan, och snart åker  Foffi med, gud de e jätte tomt nu !


Tur att jag alltid har Linus här hemma haha <3 han lyser upp min vardag och gör mig till världens lyckligaste Tjej !
(slänger upp någon bild eller två från idag)






Im going to Texas baby !

Klockan slåt 07,45 och jag går upp för att åka till stallet det spööregnar, morgonfodring + utsläpp på schemat, när jag kommer upp till stallet har hästarna redan fått morgon fodringen, det är Anna som har varit uppe före mig, vad skönt . Släppte ut hästarna, ringde Carro en eller tre gånger, åkte ner till Carro la mig på soffan och sklocknade direkt, Tanken var att jag inte skulle släppa ut Texas utan rida ut direkt efter morgonfodringen, men efter gårdagen hade jag vääldigt ont i huvudet och de var faktiskt inte självförvållat ! så jag släppte ut min prins med och åkte till Carro, haha hennes döttrar är så söta, dom viskade hela morgonen för jag skulle kunna få sova, söta dom är ! I vanliga fall så springer dom runt och för ganska mycket liv, men eftersom  jag försökte sova var dom faktiskt otroligt tysta ! Så inte konstigt att jag somnade direkt,

Klockan 12.00 vaknar jag, jag har fortfarande ont i huvudet men jag är inte alls lika trött och frusen längre, Carro säger att jag ska ta en huvudvärks tablett och sedan se på en film innan vi sticker till stallet igen, jag hade även glömt min telefon i farfars bil när han körde ut mig tidigare, så Lisa fick ringa Carro för att få tag i mig ! Lisa och jag pratade och bestämde att jag skulle åka och ta in hästarna en halvtimme innan hon åkte ut, för hon hade inte lika mycket saker att göra som jag hade i stallet, så skulle fixa lite och dona innan hon kom upp.

Jag och Carro kollade på en film vid namn Letters to Juliet,i hopp om att regnet skulle sluta. skit fin film, jag gillade den skarpt ! Och som sagt efter filmen så hade det faktiskt slutat regna ! :) Så jag, Carro och Ida åkte upp emot stallet, väl uppe så stod Lisa i dörrkarmen och såg söt ut ! haha, hon hade åkt upp tidigare då hon antagligen haft brist på saker att göra hemma :) Så hon hade tagit in min prins åt mig !

Jag började borsta Texas och insåg fort att han ömmade i ryggen pga av kyla och regn, ändå har han regn täce på sig, men de e inte fodrat så ny ska vi byta till det fodrade istället ! Jag red som sagt ut en sväng på Texas iaf, han var vääldigt pigg, vi galopparade som fasiken i skogen, haha han var dö lycklig, sedan gick vi in i paddocken och avslutade med att Texas skulle slappna av och mjukna, få loss honom helt enkelt.

Dock hade jag huvudet någon annanstans då jag inte riktigt kunde koncentrera mig på vad jag gjorde, men Texas slappnade ändå utav suuper fint ! Och han trampade på ordentligt med halvtunga kliv då paddocken var lite halvträlig då det regnat hela dagen, men iaf jag har en stjärna till häst <3


Fredags godis !

Idag har jag legat i sängen ungerfär hela dagen och bara myst, åkte ut till Texas en sväng och hämtade ridgrejer, för som ni vet skule jag rida Jooker !

Jag åkte ut till åby runt halv 5 för att vara i god tid och kunna borsta Jooker ordentligt, väl ute så fick jag reda på att Jooker redan gick lektion, trist ! Så blev att kolla på den och småprata med Anna ridläraren. haha tyckte lite synd om gruppen som var innan den jag skulle rida i, dom red på ute banan och det spöregnade verkligen ! En liten tjej ramlade av med, så fick springa runt i regnet med ponnyn, så jag kan ju säga att jag med blev blöt. Men vad gör man inte ?

17.45 började min grupp rida, Jooker hade ju redan gått en lektion innan, men han var inte mjuk för det inte haha, Anna sa att Jooker inte hade gått i form på ett bra tag så jag fick något att jobba med iaf, under lektionen var Jooker suuper fin ! Gud han gick som en klocka, och verkligen i lugn lugn galopp, Jooker stressar vanligtivis och brassar på som fan runt hindrena, men inte idag ! Duktiga häst jag har saknat dig !

När jag kom hem så vare fort in i duschen och fixa sig, smink och kläder huller om buller, för första gången sen studentveckan skulle jag faktiskt gå ut ! Åkte hem till Fille där Madde & Kele var, underbart att träffa Kele kvinnan i mitt liv igen ! Efter en stund där så gick jag hem till Kim där Linus och alla var, jag drack knappt något alls, men hade superkul iaf, så de kanske inte räknas som en riktig utgång men det struntar jag i, vi gick hem från krogen runt ett eftersom jag erbjudit mig att morgonfodra + släppa ut hästarna imorgon bitti. Påvägen hem delade jag Alex & Älskling på en pizza, pizzeria gubbarna var lite stressade då det hade blivit bråk så de stod polisbilar utanför och redde ut allting.

Det tog hundra år för oss att komma hem ! Men vad gör det ? Jag hade supertrevligt med allt folk ikväll, och jag älskar min Pojkvän så fruktansvärt mycket <3


Sjuk tjej, börjar bli trött på det nu..

Torsdag: Sjuk tjej, inte kul.. Kan knappt prata det bara rosslar i halsen på mig, haha jag låter nästan som en man ! + att mitt huvud har värkt hela dagen, tillomed så mycket att jag faktiskt har suttit och lipat i sängen för det, stackars mig ! Nej faktiskt inte stackars mig, utan stackars min prins Texas.. Vi skulle träna idag för Ansa, dressyrträna ! Och texas behöver gå idag, men bara för att min kropp förstör och mår som den mår så måste jag ställa in :( Såå min dag har sugit helt totalt ! De ända som har varit kul är att min älskade pojkvän är helt knäpp och alltid håller mig glad, och att vi åt god gröt hos hans syster tidigt under dagen. Nu vet ni hur mycket min dag har varit tråkig, Jag HATAR att må sämst !

Slänger en bild på den man jag älskar mäst ! <3

3 stycken till två stycken !

Idaaag gick jag till skolan ! (väääldigt onödigt eftersom jag inte hade en enda lektion, men iaf!) Ida ringde och väckte mig vid halv 10 så vid elva var jag iväg till skolan..
Runt två tiden gick vi ner till stan då jag fick lite pengar utav min älskade pojkvän så ja köpte mig ett par skooor :D eller Linus köpte mig ett par skor rättare sagt. Hämtade även ett Spel till linus Fallout 3.. Så nu har han något att underhålla sig med medans jag beslagtar datan för att skriva här ! Smart va ?

Efter stan åkte jag ut med Ida hem till henne för att hämta hennes underbara hund Baloo ! Dom skulle iväg och ha såndär hund träning :P Påvägen dit släppte hon utav mig i stallet. Min hela tanke var att rida ut och galoppera av min galet pigga älskade häst, men han gjorde mig besviken när han redan galopperat rullat och busat som fan i hagen, så han tillomed hade tappat en framsko :( MEN ! jag älskar honom ändå, blev att fixa och dona med hoven så den var i skapligt skick då kan jag tacka skolan för jag har hovslagar kompetens så jag slapp låta hoven se förjäävlig ut, sedan så möös jag och Texx bara i över en timme, borsta pyssla och massa käärlek. Gud vad jag älskar min häst !
Hoppas bara att Carro får dit en sko (för jag vågar fasiken inte slå i skor längre), tills imorgon för då är det Dressyr träning för Ansa ! Så jag håller tummarna för dig Carro! :)<3

När jag var på g hem så stannade jag på Carros jobb och höll henne sällskap till hon slutade, jag och Carro har en väldigt bra relation för er som inte vet, folk frågar t.o.m om hon är min mamma för att vi gör så mycket saker tillsammans och jag blir verkligen en ponny unge när vi är ihop i stallet haha.. Sedan åkte jag bussen hem, väl på väg hem så Smsade Linda och sa att en tjej skulle hämta sin kissebebis, så nu är det bara min och Lisas katt kvar, gud mina små bebisar ! Dom försvinner :( Men jag vet att alla hamnar i underbara hem ! Foffie (kattmamman) åker till helgen och de känns med lite sorgligt, egentligen hade jag velat spara alla Kissekatterna !

Och jag måååste sååå visa mina underbara skor ! Så får ni tycka vad ni vill, men jag ääälskar dom !


Världens bästa häst !

Idag vaknade jag skapligt tidigt, de var min älskade karl som väckte mig och sa att han  inte kunde sova för det luktade kattbajs ! haha, så fick gå upp pch ta kattlådan, jag gör det varje morgon eftermiddag och kväll. Och Foffie är väldigt bra på att lägga lite annorlunda luktande kablar ! hahah, kanske inte är sånt ni vill läsa om på min blogg men iaf.. När jag väl hade vaknat ringde jag Farmor & Farfar och bad om att jag och Linus skulle få komma och äta mat, och de fick vi såklart, min favorit mat med Farmors köttbullar med Potatis och såås, gud vad gott det var !

Efter en god måltid åkte jag och Linus ner till stan och vandrade runt tills Farfar & Farmor ringde och sa att de skulle köra mig till stallet. Så ut i regnet till stallet åkte jag skit arg var jag eftersom vädret var så dåligt. men när jag väl kom ut såg det inte alls ut som det hade regnat i stallet, visst Tex var väääldigt lerig (då han älskar att rulla sig i allt skit han kan speciellt när de regnat) men de var ändå bra väder när jag väl var ute..

Min tanke var att rida ut en sväng i skogen och bara galoppera fullt eftersom jag vet hur mycket Texas älskar det, men de finns något Texas älskar ännu mer, och det är att hoppa ! Och eftersom några av stall-tjejerna hade satt upp några hinder så blev det helt enkelt att hoppa.. Texas känndes väldigt lugn och fin dock tänkte jag inte på vart han hade huvudet då han var väldigt svullen vid ganacherna då han lätt blir det när gräset börjar ta slut. Men när jag väl ridit fram Texas ringde Carro och ville komma upp och se när vi hoppade.
Så när Carro kom upp så hoppade vi, och fyfaan vilken underbar häst jag har ! Öronen spettsade mot varje hinder och han har verkligen fått känsla och teknik före ! Och höjd är inga problem för honom längre heller, han slog i frambenen när vi höjde upp en gång, men när vi kom igen så rättade han sig bara & gick in för det lite mer.
Jag älskar min häst ! I vanliga fall så fattar jag alltid galopp när vi vänt upp emot hindret, men inte idag! Vi galopperade hela vägen innan och efter och Texas bara flöt på super fin ! :) <3

När jag ridit klart fick Carros dotter Ida skritta av Texas och även ta några travsteg på fältet, hon har blivit super duktig ! Hon kan rida lätt ordentligt nu :) Jag och Carro öppnade även upp hagen så kusarna har större yta och mer gräs att knapra i sig ! så Texas slipper vara hungrig och svullen ;)

När jag kom hem så väntade välrdens bästa pojkvän med Godis ! Mhmm, så snart blir det att krypa ner i sängen och bara mysa framför en film med gottigott !

En kisseunge åkte även idag, ledsamt men ändå skönt, för jag vet att Sakke kommer få den underbart hos sin nya familj Mickis och Kim :) !

(lägger upp några oldie/nya bilder på Texas när han hoppar, så ni ser hur mycket han älskare !)









Kissemissarna försvinner..

Gud, efter åby somnade jag inte alls bra, skulle ju till hageby ridskola och ha mattelektion, men eftersom jag inte är fullt frisk fick jag lida för att jag la mig ner för att visa en sekund eller två, somnade direkt och vaknade vid 17.00 Inte inte bra..

Linda hörde även av sig, har ju hennes Kissebebisar hemma och kissemamman.. Nu är dom i stort sett leveransklara, och två stycken åkte idag.. Puh de känns redan jätte tomt, men som tur är har jag fortf. 4 st små luddbollar kvar hemma i några dagar, får väl tänka på de possetiva som Mickis sa : du kommer ju alltid ha en kisse kvar, en tjocksmock ! haha och jaa det stämmer ju, min fina lilla Prinsessa Snörpan kommer ju alltid bo kvar här. Men att gå från 7 Katter till 5 katter, sedan bara 1, ja de känns faktiskt lite tomt !

Gick ju nyss för att lägga mig och sova igen eftersom jag faktiskt inte alls mår så bra som jag egentligen vill.. Men de gick ju inte.. Fastnade när min älskade Linus och Alx spelar tv-spel Gears of war. Sedan ringde även Lisen som pratade om kissebebisarna.. Så jaa det blir väl att vara vaken en stund till..

Ska nu krypa ner i soffan hos världens bästa pojkvän och bara mysa när de sitter och Geekar :) <3


Min tjockisboll Snörpan :) <3

Tack för Bloggdesign !


Ville bara ge Ett stort tack till Josefine Welen ni hittar henne -> http://uunderstatment.blogg.se/
Som gjort denna super fina header och design :)

Slänger även upp en bild på mig och Texas innan sommaren, mycket bilder från vardagen vill vi ha eller hur ?



Arbetsdag för omväxlings skull.



Idag steg jag upp vääldigt tidigt, närmare bestämt 06.20 fyfan vad duktig jag är ! Dock var det ju för jag visste att något gott väntade.. De vill säga att jag fick åka till ett stall jag tycker väldigt mycket om och jobba, Åby stall. Började morgonen med att vara i vääldigt god tid, de vill säga att jag fick sitta och vänta i 20 minuter på att de första personalen skulle dyka upp, men lika glad var jag för det, och inte nog med att jag väntade .. Jag väntade i spöregn med, men lika glad var jag för det ! haha.


Dagen var kort och allt gick smidigt .. Det kom även ut praktikanter från Real som jag körde med som fan ;) nej då jag var snäll.

Ska iallafall tillbaka till åby på fredag, och rida en häst som ligger mig väldigt varmt om hjärtat Jooker!  den gamle kusen, honom har jag många minnen med, då jag red honom varje gång på special hoppningen på skolan :)

Det var ju så att min gamla lärare Anna ringde igår och frågade om jag ville provjobba, för att i framtiden kunna göra inhopp när de behövs personal, hon sa även att jag gärna fick rida om jag ville, så ja sa: jaa jag kan ju rida Jooker för jag saknar honom.. då svarade hon: ja de får du gärna göra.
Jag svarade tillbaka: jag kan ju rida honom då när jag jobbat klart.
Men då fick jag minsan höra att jag behövde träna, så som sagt fredag blire hoppträning :)


Texas ska gå lektion med hans Ägare Caroline idag, så jag hoppas verkligen att han går som en klocka, de brukar han ju göra ! Men senaste tiden har han varit väääldigt pigg, haha skönt för Carro att börja rida när Texas ligger i topp på fart ;)


Slänger även upp en bild på mig och Jooker från -09 när det var utbytes tävling mellan nyköping och norrköping :)

Dags att börja blogga ?

Hejsan !
Har funderat ett tag på att faktiskt börja blogga lite.. Dock förväntar jag mig inte att någon ska läsa, men tycker att det kan vara en rolig grej.

Här om dagen tävlade jag somsagt Texas, han var super duktig, vi startade endast 70 clear round, då endast hoppat min vackra prins en gång under hela sommaren, då jag jobbade på underbara grällsta i 5 veckor, och helt enkelt var tvungen att lära mig rida igen efter sommaren haha !  men han nollade iaf och var helt underbar hela tävlingen, superfin på framhoppningen och skitbra + taggad när vi väl kom in på banan. Jag har helt enkelt världens finaste häst !

Jag och Caroline (Texas ägare) har nu bestämt oss för att gå upp på lokalt, spännande tycker jag då Texas verkligen älskar att hoppa ! Så det kommer bli superkul att se vad han presterar på banan när de är lite högre krav !

Denna dag har mer eller mindre bara varit en slapp dag. Jag har bara legat i sängen eller framför tv:n och myst, då jag igår hade feber och enorm huvudvärk när ja kom hem från tävlingen.. Halsen sviker mig lite också..

Imorgon ska jag faktiskt Jobba ! , de ska bli superkul för de är inte vilket jobb som helst, de e jobb på Åby-ridskola  ! Superkul att få träffa mina gamla tränare/lärare och gamla kusar :) Ska även smita in på en lektion på fredag och hoppa Jooker !

Jooker är min absoluta favorit häst på åby som jag hade i stort sett hela sista året på gymnasiet. Så ska bli underbart att få rida den gamla kusen <3


Slänger in lite bilder från tävlingen på min underbara prins Och även en på älskade Jooker :)




Ett stoort tack till: Josefine Welen & Rebecca Svensson
För fotografierna !




RSS 2.0