Heldag i stallet.

Idag gick jag upp 08.30 för att åka till stallet och hoppträna kusen, så himla fin var han, supermjuk och framåt direkt, vi hoppade småhinder körde galoppbommar på volt, och sedan hoppade jag och Tex bana på ca 80, sedan avslutade vi på ett skrämsel hinder på ca 90. så himla duktig är mibn älskade prins ! Känns som de verkligen går framåt nu . Är så himla lycklig. Och Carro ligger och steker i cypern med 27+ på en strand, fuskigt ! Haha, men hur som texas var super duktig idag och de känndes verkligen Kanon bra idag ! Imorgon ska Hilding med mig och sitta lite på Tex, hon har ju gjort det förut och hon rider fan min häst bättre än vad ja själv gör ! Haha fyfan. Men men ska klicka lite bilder på det så Carro ska få se :)

Efter hoppträningen och allt fix och don i stallet så hämtade Hilding upp mig och så åkte vi till hennes Kuse, hon red Carisma och jag red hennes egna Elektra ! supertrevlig blandning av nordis/halvblod, helt underbar att rida, vi busade i skogen och efter de tog vi några skutt i paddocken super mysigt :) ska även ut dit imorgon med och Klippa Elektra och klicka lite bilder där med !

Hilding sover hos mig inatt <3 MYYS ! ^^



Texaas <3

Tex fick vila idag, det förtjänar han, när jag tänkte efter så blire ju ganska hårt för honom, igår dressyr träning imorgon hoppträning, så de kändes som de bästa för honom var en välförtjänad vilodag. Han ville inte gå in ifrån hagen idag, jag tror att jag väntade i 20 minuter vid grindöppningen innan jag gick in i hagen för att hämta honom. typiskt Texas, speciellt de dagarna som de e som värst med all lera, då ska han minsan inte komma i full kareta emot mig när jag ropar på honom, nej nej då måste jag lida lite och klaffsa runt som en klumpig valross i den slajmiga halkiga leran, haha vilken undebart snäll häst jag har ! Friserade honom lite idag, kortade av manen lite inte alls mycket men iaf 2 till 5 cm. Och jag bara mös med honom, borstade och pussade på min vackra varelse. Dock fick jag inte med mig kameran för den glömde jag på hatt hyllan när jag gick hemifrån, typiskt mig ! Imorgon är det iaf hoppträning, längtar :)

Dålig update pga internet.

Huhu, vårat internet är så ruttet, måste starta om modemet var 5:e minut + att vi har flyttat så vårat modem står i våran gamla lägenhet tills mekanikerna kommer och flyttar på det. Surt jag vet !

Igår så vare dressyr på schemat, fyfaaan vad duktig häst jag har ! Han var super mjuk och fin redan från start, vi övade på att rida bågar på långsidorna med massor av ställningar, min priins var super duktig och jobbade på jätte bra. Igår var en sån dag man kände, nej fan Texas är ingen hoppis, han är dressyris ! Haha om de kunde kännas så bra alla dagar, då skulle jag sväva bland molnen haha ! Det var bara i galopperna häromdagen Texas inte riktigt tyckte som jag, några bakut språng och hänga sig i bettet och bara dra på är ju aldrig fel eller hur, haha söt han är ! Är iaf super nööjd, på lördag blire hoppträning, hoppas de går lika bra ;)

Carro åker till Cypern idag iaf, så nu är Texas min helt och hållet i en vecka. Kommer sakna Carro. hoppas hon får det uuunderbart bra under denna vecka och kommer hem som en liten neger.  Så får vi se om Texas står ut med mig när Carro är borta ! Haha.

Idag ska jag iaf ut till Texas med eftersom Carro åker idag, ska nog bara ta en liten skogstur och bara lunka runt och mysa ! :)



Dagarna i bild.

Igår hann jag inte skriva, men Tex gick som en klocka, min fina fina häst !
resten av dagen blir i bilder. Idag har jag sovit damnsugat & vart på Back-up super trevligt.!

Rösta på Texas ;> http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=271884

HAHAH MILLAN kolla din galna blick på anna bilden <3
Firade Lillasyster 6år ! , var med anna när hon Klippte Kina & Red Tex.

 


Seg-daaag.

Idag vaknade jag runt 15.00 fyfan.. Sedan blev de att plocka i det nya fina hemmet ! Vi är ju faktiskt inte klara än.. på ganska långa vägar haha.. Men de blir fint iaf, några motgångar med ett par jääkla hyllor som vill leva sitt egna liv, men de blev ju bra tillsist.

Saknar min prins lite, har kollat upp lite tävlingar framöver , en är nu den 30:oktober på Srs, blir väl 70 & 80 där. Sedan en den 6:november på Fursta, blir väl samma där om inte 80 & 90 om vi ens kommer dit :) Beror helt och hållet på Carro ^^ Hoppas hon inte har något i kalendern så vi kan dra och tävla, kommer även två stycken i lkpng så småningom nu mot slutet av denna månad och början av nästa ! Så förhoppningsvis äre 4 tvälingar på g :D Intressant !

Ska även prova en Svart Kavaj av Emma schwartz , ni hittar hennes blogg under mina länkar här på bloggen, hoppas den är fit for fight till mig asså ;)


Störd söt katt ?

Hahaha inatt var min älskade sambo på inflyttningsfest hos Mikaela, mycket trevligt tyvärr var jag sååå jäävla slut efter en hel dag på tävling så när jag kom hem ville jag bara sova ! Grannen Fredrik kom in och häll mig lite sällskap på kvällen och kollade på hästsport med mig på tvn. Mycket trevligt. Mina katter var helt galna hela tiden hela livet ! Och efter en stund började Fredrik skratta i panik, Våran lilla prinsessa hade krypit in i öl plattan under plasten och låg och sov där. Jätte mysigt tyckte hon ! Haha knäpp katt jag har :)

Idag har jag och Älskling varit nere hos hans äldsta storasyster och firat hennes Dotter Felicia som fyllde hela 8år ! Ett stoort grattis till henne :)

HAHAH jag och Linus hitta en spex hatt som vi var tvugna att cvisa våran sexighet i !



Tävling !

Idag gick en trött Jag upp vid 8 tiden ! Käkade lite god frukost och tuffade sedan upp i en långsam takt till stallet. Jag rullade iordning knopparna och mös lite medans Carro fixade med transport och annat. Vid 10 tiden lastade vi och brummade iväg.

Det jag inte tänkte på var att jag glömde både hjälm och stövlar i stallkammaren ! Så Kim fick åka och möta oss nere i norsholm, så åkte jag upp och hämtade mina bortglömda saker. Sedan var vi påväg.

Jag har faktiskt provat min kamera idag ! Guud vad jag är bra haha, nej men de vart fin fina bilder, iaf mestadels.
Ska ladda en och en annan bild här.

Texas iaf han kändes super fin och Nollade första klassen med Carro som var 70cm.
Och sedan så fick han faktiskt 4 fel på första 80 klassen, men det var på första hindret och allt var mitt fel, jag slutade rida helt och hållet och Texas tyckte det vart lite konstigt och hoppade av lite sent.

Så frågade Linda om jag skulle starta om, jag kollade på Carro och hon nickade åt mig, så en helt sönderflåsig Sofia och en cool lugn Texas Nollade faktiskt också i 80 klassen, dock på andra försöket men ändå ! Min häst är världens bästa ! Och då menar jag Väääääärldens bästa ! <3

Orkar inte beskära bilderna, ni får helt enkelt stå ut !
Carro & Tex


Jag & Tex.



Texas !

Har precis kommit hem till Carro efter en dag i stallet, Texas blev riden av Carro och hennes dotter Ida. Så ni ska få en och en annan bild :) Fotade även Havannah som står i stallet ! texas är fin fin hest nu, han ser ut som en indian med flätor överallt haha, men imorgon bitti blire att rulla knoppar så han blir finfinare !

Nu ska jag käka Pomme & Fläskfilé mhmm ! Sedan gosa ner mig i soffan med Carro och hennes barn samt se på tv, ta ett glas vin och äta andra nyttigheter ;)

Sov gott önska mig lycka till imorgon när jag & Texas debuterar 80 ! :>

Ida & Texas


Susanne & Havannah



Carro & Prins Tex

Tävlingsdags, Dona med prinsen.

Idag vaknade jag vid ett, fyfan vad sjukt länge jag sover. Gick upp och lekte med katterna lite, Carro ringde även och frågade om hon skulle plocka upp mig efter hon varit i stan. Lät super bra tyckte jag ! Så sitter just nu och kollar när min älskade pojkvän spelar tv spel Dead rising 2. Tufft spel !

Idag ska jag fixa iordning Texas för tävlingen imorgon, tror även att jag knoppar honom idag, ska även fota lite när Carro & Ida ska rida med, så då får ja chans att lära mig kameran lite bättre, skojsigt !

Har även hittat en Kavaj i storlek 38 och ett par helskodda vita ridbyxor i storlek 40 som endast kostar 500:- tillsammans, de behöver man ju eller hur ? Speciellt om vi ska upp och tävla lokalt nästa säsong, så hoppas verkligen att dessa finns kvar när jag ringer på dem ! För det skulle man inte må dåligt utav att ha.

Får se om bilderna på Texas Carro & Ida kommer upp senare idag :)

RSS 2.0