Wonderful ?

Idag när jag kom till stallet så mockade jag och fixade i stallet ! Sen tittade Carro upp, så tänkte vi att vi skulle löslongera plutten idag ! Men de vart de ganska snabbt ändrat på, Våran älskade Kuse hade dragit av sig den andra framskon.. Hur underbart äre inte ? haha .. Och om ni undrar så är svaret nej ja slog inte på skon ! Istället ringde vi Bojje hovslagarn så han kommer på Onsdag ! Så Tex mex får en halv vilovecka ! Skönt för honom :)

Istället borsta och myste vi en massa massa bara ! Underbart, älskade älskade häst han gör nog allt för att slippa ha mig på ryggen ;)

Nu ska ja gå bort och handla Wook ! Sedan blire tv kväll med det okända och därefter Big brother ! haha :D


Åter igen en dra upp ena näsborren bild ! Fast denna har som ni ser Josefine Welen tagit !
En superduktig tjej på att fota. Ni som inte har chekat in hennes blogg borde göra det på http://uunderstatment.blogg.se/

Arg tjej .

I helgen hade vi lite mega partay här hemma, och ack så arg man kan bli en dag senare när man inser att folk suttit och lekt med ens internet-bank-dosa haha, den hade låst sig, spärrad kod stod det bara 140 ggr när ja skulle logga. Fett arg tjej ! Fick gå upp mega tidigt och åka ner till Nordea för att låsa upp skiten.. Men de gick ju kalas.

Sedan kom ja hem och kollade på ett drogat program Toddlers and Tiaras. Någon mer som ser på det ? Det är som en frog man måste bara kolla på det när man sett det ett tag, de e ett sånt där B reality program som man fastnar för .. Sen har ja och min älskade man börjat städa lite fint från helgens parader !

Nu väntar ja på att Kim (Carros man) Ska komma och hämta mig så jag kan åka till min Prins ! <3




Älskar att tex alltid ger mig bitch minen när ja fotar honom, han drar upp ena näsborren och ser döö dryg ut ! Älskar att han hatar att jag är så jobbig och ska fota hela tiden !

Smell ya later

Piggelin häst.

Idag hadde jag en vääldigt pigg häst, han ville inte alls som jag i galoppen. I traven gick han väldigt avspänt och verkligen jobbade in sig för bakdelen, men i galoppen vare bara full fräs. Haha man tycker att han borde vara ganska mycket mindre pigg efter dessa dagar jag ridit honom, jag har ju ridit ordentligt, men Texas blir bara piggare och piggare för var dag som går haha, Carro säger " det är nog vårkänslorna som kommer" .. Haha hoppas han stannar upp i vårkänslan och slappnar av lite !

Kan inte annat säga än att jag älskar min vackra Prins !



Överhoppar'n Texas.

Idag red jag ut med Fanny ! Underbart att komma ut och dra loss på ängarna, dock har Texas kommit på att om han drar ner huvudet och skakar så har han faktiskt en chans att sticka med mig. Haha Han var super pigg och framåt idag. Så jag red honom på ängen skritt trav och galopp, han var super fin i alla gångarter super mjuk från gårdagen också !

När vi ridit fram så hoppade vi ett träd som fallit ut på ängen, Texas taggade som fan och drog iväg med öronen spikade framåt efter "hindret" haha döö söt. Han älskar verkligen att hoppa ! Dock tycker han alltid att de e lite små skumt första gången han hoppar ett hinder, så då tar han i ordentligt ! haha vilket resulterade några fina bilder.
Men självklart kom han ner sig när han hoppat det en gång.

Återigen måste ja säga att jag älskar min Kamera som tar bästa serie bilderna ! Puss på den.

Notera att jag har min suuuuper fiina nya outfit på Texas ! Och han e glad kille för att få vara så snygg ;)


Tappsko hästen Texas. /Bildbomb + film.

Superlycklig tjej idag ! Ja har fått paket :> LAMICELL :D WOHO <3
Imorgon blire att fota Texas i sin nya outfit ^^ Lovley.


Idag fick ja träffa min vackra prins igen efter 4 nätter i polen !
Underbart att få komma ut till stallet och bara få pussa på min fina prins !

Direkt när vi tog in honom så var han lite halvsvettig, så han hade nog dragit gärnet i hagen idag.. Han hade även tappat en sko pucko hästen ! Och eftersom Carro har en nyopererad handled så fick ja ställa mig och slå på den, tur att ja har tappskokompetens ! Dock så har ju våran fina polle hov-väggar av betong, så det tog ju ett tag ! haha fyfan. men efter jag slagit på den där jädrans skon så red jag ! Först värmde jag upp honom lite ute på fältet och hoppade små stockar. Så skönt att få skutta med Honom även om de e fjuttiga stockar så är det något som både jag och Texas uppskattar ! Sedan fortsatte ja rida i paddocken och Carro den enarmade saken (haha) fotade & filmade så gott hon kunde ! Texas kändes kanon i Galoppen åt båda hållen ! jag sitter och försöker tänka på att inte dra bak skänkeln hela tiden haha, men fan vad mycket bättre han går när ja tänker på lite mer hur ja rider.

Världens bästa Carro lixom.. Åker upp och är superkvinnan med trasig handled ! Det var lite kul att hon baara fick stå och kolla idag, men hon kan ju inte stå still kvinnan ! Hon kan inte låta bli att försöka göra saker.   Här kommer lite bilder & en suddig film  (de blev imma på linsen när carro filma) från dagen :)


Träns !

Här kommer en tränsbild till Erika (http://eriikapettersson.blogg.se/) ! De är pullartränset jag pratade om från Hööks, Kan ta bättre bilder om du vill se mer detaljerat.



Skooo kärlek <3

Tänkte visa mina awsome skoor ja köpte i polen för endast 155:- fett värt !
Chillin är märket. Köpte dom i Cropp butiken !

(Dom är mer rosa irl)


Vilodag !

Idag har jag bara tagit det lungt och blivit Uppvaktad utav min älskade man Linus <3 Underbart att vara hemma ! Dock har jag haft så himla roligt med undebara Back up på en oförglömlig resa !

Imorgon blir det att åka till min fina prins !

Carro har opererat handleden så nu kommer jag tillbringa i stort sett varje dag hos Texas i 6 veckor ! Kommer nog kunna bli en hel del bilder och kul eftersom stackars Carro bara får vara med kolla och klappa på Texas nu ! haha hon sa att hon skulle "kötta" mig i ridningen, skönt men ja lär ju ha fet träningsvärk efter dessa veckor när Carro har ett öga på mig ! ;)

Blev ombedd att ladda upp fler bilder från polen ! så här kommer liite till :)



haha om ni vill veta vad bilderna innebär och vart jag var när ja tog dom så är det bara att fråga !


Hemma från Polen !

Det har varit en helt otrolig resa ! Mycket känslor som sagt. Men även mycket skratt och trevliga kvällar !
haha har nästan blivit van med att skriva utan å,ä och ö sitter och trycker på a och o ist ! haha..

Idag var vi hurs som helst i saltgruvorna ! jag var över 100 m under jordens yta. Det var skit häftigt !
De gamla arbetarna hade gjort som salt skulpturer på sin fritid som är bevarade ! Alla väggar och tak kunde man "smaka på" Det var helt otroligt !

Efter saltgruvorna åkte vi hem ! Det är faktiskt vääldigt skönt att vara hemma hos Linus igen, jag har saknat honom & katten vääldigt mycket kan ja säga ! Speciellt när det blir sådär jobbigt så hade man önskat att Linus vart med för att trösta !

Hursom nu kommer några av bilderna från Polen ! Njuut :>



Koncentrationslager.

Idag besokte vi Aushwitz koncentrations lager !
Det har vart en valdigt tuff dag med oerhort mycket kanslor. Jag trodde inte jag skulle bryta ihop, vilket jag gjorde.
Vi fick se saker som dom lyckats bevara fran fangarna. balnd annat tandborstar klader skor och mycket mer, fick aven se bilder som de lyckats bevara pa folk som var pa vag in i doden. Jag fastnade framfor en bild och skammdes for att vara manniska..
Det var en bild pa en Mamma med ett spadbarn samt nagra sma barn som gick emot gaskamrarna, det varsta var att de trodde att de skulle fa duscha men nar dom kom in i duschrummet vart de ihjal gasade istallet. Under bilden stod det med stor text <The way to death> Jag lyckades halla in tararna och fortsatte. Jag uppmottes av en stor korrideor med valdigt manga portrattbilder overallt ! Det visade sig att de var fangarna som kom till lagrena, under portratten stod det deras namn, deras fodelsedatum, nar de kom till lagret och nar de dog i lagret. Da brast det.. Vissa manniskor aven barn dog efter bara 3 dagar.

Hur kan manniskor vara sa grymma ? Efter forintelsen fann man over 2 ton mannisko har i sackar, alla manniskor som vart dodade & folk som fick bo i sjalva lagret rakade dom av haret pa och skickade ivag till utlandet dar de sedan stoppade haret i madrasser och liknande. De 2 tonen som dom hittade efter forintelsen ligger nu i ett av museumen.. De fanns har med rosetter i. Det fanns aven manga langa flator.

Det var en valdigt tuff dag ! Innan jag kom hit har allt endast varit fakta for mig, men nu nar jag fatt se och uppleva en hel del sa kanner jag mig valdigt svag. Jag kan inte forsta att de har hant.. Och det var for bara 67 ar sedan ! 

Nagot som slog mig ganska hart var att det har ar inte nagon historia som folk hittat pa allt som vi fatt veta nu ar saker som de overlevande talat om nar de kommit ut och overlevt det har hemska !

Det varsta ar att jag faktiskt har sett fram emot att se allt det har, tills jag faktiskt sag det.. Om jag hade vetat hur de skulle vara hade jag nog valt att inte aka dit. Det var en sjuk tung dag. Jag skulle aldrig kunna forestalla mig hur det var att leva som jude nar allt det har hande. Hur kan en manniska klaga pa att de e kallt nar man har vinterjacka mat och en sang ? Folk som bodde pa koncentrationslager fick sova pa bara plankor ha en filt och linne klader aret runt. De tyska soldaterna jobbade pa att fa fangarna att kanna sig mindre varda en djur.

Har aven tagit bilder idag sa de kommer bli en hel del bilder !
Imorgon ska vi till salt gruvorna det ser jag verkligen fram emot ! Ska aven ta bilder dar haha. pa tal om nogot roligare.

Schindlers Fabrik.

Idag var vi pa guidad tur igenom Krakow ! Det var jatte spannande och se och hora historien om judarna och de tyska soldaterna. Mycket kanslor att ta in och vaaldigt mycket kultur och intressanta saker att se ! Pa Schindlers fabrik som nu ar ett museeum var det otroligt mycket kanslor. Vi fick se gamla uniformer hakkors och mycket mer ! Aven manniskor som bott och blivit dodade i staden. Jag har tagit valdigt mycket bilder som ni senare kommer att fa se !

Dock har jag ater igen fatt feber, men den har redan efter nagra timmar vila och mat gatt ner igen !
Imorgon ska vi aka till dom gamla Koncentrations lagrena i Autschwiz. Det ska bli sa spannande men tror det kommer bli ganska tungt och fa uppleva hur Judarna vart behandlade dar !

Visste ni att krakow hade 64.000 Judar innan dom vart ockupperade av tyskland ? Och efter kriget fanns endast 2.000 Judar kvar ! Over 90% av alla judar vart utrotade.

Och Judar fick sova pa andra judars gravar. Trodde aldrig att jag skulle bli sa kanslig eftersom innan jag kom hit har allt endast vart fakta, men nar man far se och uppleva blir allt helt plotsligt valdigt annorlunda !


Vill aven passa pa att saga att ja saknar min alskade man i som ar kvar i svergie !
Saknar aven Texas & katten enoormt !

Polen !

Aaah fett glad tjej igen ! har precis anlant till vandrarhemmet och det visade sig att dom har datorer kostnadsfritt ! Naiz, nu kan ja blogga har ifran ocksa ! Dock ar det ett polskt tangentbord och de e liite annorlunda emot svenska ! Men ja gillart.

Flyget gick bra ! Och ja grat inte ens !
Vandrarhemmet ar skit stort verkligen ganska gammalt och laskigt med. Men anda valdigt fint !
Har precis packat upp sakerna och snart ska vi ga och kolla lite pa stan ! Ska bli trevligt ska bli sa himla roligt att se alla stallen har !
Och bara efter att ha varit i polen i en timme sa marker man verkligen hur stor skillnad det faktiskt ar emot svergie sa ska bli super spannande att se mera !

Hors senare !

Bloggens vilostund !

Nu äre så att ja åker till Polen som dom flesta redan vet idag (Lördag) Och kommer hem på tisdag ! Vet inte om vi kommer ha något internet där så kommer nog tyvärr inte kunna uppdatera förens på Tisdag kväll !

Önska mig lycka till för ja e fett flygrädd !


Överskotts Energi Texas.

Som ni kanske såg från gårdagens filming så var Texas på helspän och kunde inte riktigt slappna av ! Fast i galoppen var han ovanligt avslappnad härom dagen.. Tillskillnad från idag..

Jag red ut ! Mysigt tänkte ja när ja satte på honom hans utrustningg hoppade upp i sadeln och red från stallet..
Jag ångrade mig ganska snabbt. Haha Jäkla hästskrälle ! Han skenade över en hel äng med mig fullt ös bara.. Och ja mitt klant arsel hade bettlöst på honom för ja tänkte att de skulle vara skönt för honom att slippa ha massa skit i munnen. haha.. Han vägrade stanna han hoppade fram i galopp och bara sket i mig.. Jag kunde inte heller styra in honom på volt eller ta tag i ena tygeln.. För då hade vi gått omkull.. Så ja fick sitta där lutad bakåt och försöka få hästskrället att lyssna på mig ! (hade fan nästan mitt huvud på Texas rumpa) Hahah vadå hallå överskottsenergi ? Han mösade på som en älg.

När ängen slutade och vi var precis intill stallet slutade även Texas galoppa.. Skönt tänkte och skulle trava av honom.. Så fick ja för mig att hoppa små bommar som ligger längs gräsmattan vid stallet. För som sagt ja har inte hoppat sen i november så tänkte att de kunde vara kul att ta små skutt (bommarna ligger på ca 40 cm.) Det ångrade jag också ganska snabbt.. Haha fyfan efter hindrena drog han full galopp rätt upp emot stallägarnas hus.. Inte heller här ville han stanna ! Tur att ja fick hejd på honom innan vi var uppe vid deras dörr.

Jäkla hästskrälle ! Ja hade verkligen inget att sätta emot idag, han bara hade bestämt sig för att de var fullt ös medvetslös ! Men ja älskar mitt hästskrälle iaf ! För någon gång händer det. Och ja kan säga ja har aldrig i hela livet kännt minsta oro för att sitta på Texas. Men idag vare fan inte kul ! Trodde vi skulle gå omkull på fältet.

Någon mer som får en monsterhäst efter några dagars vila ? För min blir fasiken helt upp och ner.



Film från gårdagens ridning !

Carro har klippt och fixat ! Tusen tack till dig :) <3


Jäkla skit !

Den där jääklans Josefine freed vettni fyfan.. ( http://minfux.blogg.se ) Hon var ju bara tvungen att ha en sån där jääkla bloppis och hon var ju bara tvuungen att sälja sitt Lamicell set Schabrak+Skydd.. För endast 500:- Och ja var ju bara tvungen att råka se det där jääkla inlägget ! Och det där Jäääkla setet.. Så nu är det så.. Att dom snart är mina ! Ungefär på måndag (då jag är i polen) så kommer dom vara påväg hem till mig ! Hihi Texas kommer blii sååå fiin i det ! Och egentligen ska ja säga tack en miljon gånger till världens bästa Josefin som faktiskt sålde det till mig då hon hade 100 st andra som ville ha det också ! Men ja kan inte låta bli att hata mig själv för att ja bara mååste ha den där outfiten till Texas !  fast han Han kommer  ju att bli super snygg eller vad tror ni ?

(om ägaren dvs Jossan misstycker att ja snodde bilden så tar ja bort den)



<3



= Sant.

Ni som tidigare inte känner till Jossan, borde såå kolla in hennes blogg ! Hon har en super fin ridtravare som hon utb. Och det är såå roligt att se hennes fram och motgångar med sin fina häst ! Så ett super bra tips om en blogg är..
-> http://minfux.blogg.se

Pigg häst & Slowmo filming.

Carro hämtade mig runt två tiden så åkte vi till Tex, Carros dotter Ida var även med i stallet. Så medans Carro börja mocka så tog ja in Mexxi. Haha han var helt uppblåst och spänd redan från början, han stod och biffa upp sig och var så ståtlig. Med andra ord trodde han att han var hingst. haha lille tönt Tex. Men såå underbart att få komma ut till sin fina fina prins och bara pussa på honom efter två veckor ! fett glad tjej var ja hela tiden från start till slut !

Jag försökte även rida lite dressyr, lite knepigt och krångligt då han var mycket mer intresserad av vad som fanns runt om än vad som fanns på hans rygg. Haha men han var söt och han gick skapligt ! Inte underbart men helt ok, för att ha stått i 4 dagar så gick han kalasbra !  Jag älskar min häst.

Ni får en bild bomb nu så kommer en film lite senare. Carro (Zäta Carro)hjälper mig och fixar en film !



Glad tjej !

Vill börja med och säga snälla gilla från Fb ! ^^ haha  -> http://modelljaktdomino.se/personer/sofia-olin

Ohh.. jag har pratat med tränaren nu.. Och ja ska börja träna för henne :) Eller ja ska iaf provträna för henne, och se om hon är bra ! Men med såå många kompisar som tränar för henne och älskar henne så tvekar ja inte en sekund att ja kommer älska henne också. Ska bli så himla roligt att hoppa för en riktig hopptränare regelbundet !

Som sagt Texas har världens bästa ägare som ställer upp för mig i Texas träning lika mycket som hon ställer upp för sig själv. Hon prioriterar verkligen inte sin ridning före min, utan hon lägger det 50/50. Hur tur har man inte om man har en sån underbar ägare till sin högst älskade häst ? Ja skulle iaf inte kunna vara nöjdare. Carro är världens bästa ! That's it :>

Idag har jag också blivit ännu bättre, så ja var t.o.m nere på stan.. eller aa ja skulle växla pengar för poolen resan men nordea var stängt så kunde inte ta ut pengar för att växla.. Och haha fyfan höll på att döö på spårvagnen. Det kom kontrollanter.. och ja hade ingen biljett, för mitt abonnemang hade inte 0-ställts så kunde inte fixa någon biljett heller. Så ja trodde att ja skulle få böter. jag hade hjärtat i halsgroppen och bara "snälla snälla låt mig slippa" och vet ni vad ? Ja slapp ! För ja berättade att abonnemanget krångla så dom lät mig slippa 600:- böter.

Ska förövrigt till min prins pälsig imoron ! Carro och ja ska åka upp tillsammans. Underbart ! Har skrivit stoort med bläck på armen Glöm inte kameran ! Så ska försöka få lite finiga bilder på Texas om de inte e för mörkt ! Gillas eller hur ? Kanske kan försöka lirka in någon ny film, om vi gör nått kul med Texas ofc !



På bättringsvägen.

Så himla skönt ! Min feber är borta och ja börjar må helt okej, ja mår fortfarande inte bra men de börjar bli bättre. Ja är så himla glad för det betyder att ja snart kan åka till min underbara prins Tex. Oh vad ja ska mysa med honom då ! Min fina fina prins charmig i ett lite mer pälsigt format ! Hoppas Carro har saknat mig också för ja har saknat henne .

Idag har det inte blivit så mycket gjort och inte igår heller, jag och Linus sover som små barn, vi sover länge på morgonen middag eftermiddag och sen lägger vi oss tidigt. Men jag tror att det har varit bra för oss bägge för nu börjar vi ju faktiskt friskna till  ! Så Funderar snarast på att åka till Texas ! Ja är så himla glad att ja börjar må bra för såhär mycket som ja har saknat min prins har ja aldrig saknat honom förr. Eller jo nu ljög ja faktiskt en gång tidigare.. När ja var på grällsta och sommarjobbade i 5 veckor. Men då omringades ja av så sjukt mycket andra hästar så då hade ja iaf humöret uppe. Nu är jag bara sur hela tiden ! Haha stackars min älskade pojkvän som frå stå ut med mig.

Ni får en film från texas andra tävling med. Vi hoppar 70 cr på Smedby !


Oh Mexxi vill ha gay boots.

http://hastryttaren.blogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-ett-par-metallic-boots-fr.html#comment


Jag älskar min häst,och min pojkvän !

Bara så alla vet. har precis pratat med Carro i foonen, vi pratade om ridtravarföreningen här i östergötland ! Dom har haft möte idag och bestämt massa roliga aktiviteter och tävlingar framöver ! Så nuu ni alla travar människor, ett tips ! Betala in medlemsavgift och var med på allt skojjsigt som kommer :) Ja längtar jääklans mycket kan ja lova !

Vi disskuterade även ny tränare för min del. Har blivit tipsad om en tjej som är väldigt duktig hopptränare så ska mejla henne och se om ja får in en fot ;) ! Carro underbar som hon är kommer ställa upp på att köra mig till träningarna isf :) Så himla skönt ! Ser fram emot en ny start med en ny tränare så texas och vi snart kan gå ut på lokalt ! Är så himla taggad för att snön ska försvinna nu och att kunna komma igång med hopp träning & tävling ! Skulle även vara kul att starta en dressyr på Texas framöver !

haha Linus förövrigt dansar runt med katten i lägenheten, haha han har nog lite överskottsenergi nu när han börjar bli bättre, han har ingen feber idag vilket resulterar att ja har två mojjen i lägenheten ! En katt som är överallt och ingenstans och nu en pojkvän som e likadan.



En till tävling ! :)

http://stallekekullen.blogg.se/2011/january/tavla-om-hemligt-pris-fran-goteborg-horse-sho.html


jag är med och tävlar !

http://warnmark.blogg.se


Borderlands & test Drive.

Jaa. Som sagt idag har jag bara spelat spel.. Med min underbart älskade man Linus. När man inte får göra något dvs anstränga sig, så blir de så slappt det kan bli ! Jag är ju verkligen en spel tönt med så nu har timmarna bara flygit förbi, både jag och Linus går ju på medicin som är tidsatt så de e perfekt att spela bort alla timmar innan man kan gå och lägga sig ! Min katt har varit väldigt egocentrisk idag, Inget kel eller mys ! Hon har bara varit super upprörd över att jag och Linus vill pussa på henne. haha stackars katt. Men nu efter ca 10 timmars försök har hon gett upp, hon har sovit i Linus knä i nästan 2 timmar. Myskatt <3

Nu ska jag äntligen ta sista medicinen för dagen, blir väl att kolla lite tv. Grannarna ska ha fest så får väl se hur lätt de blir att sova ! I värsta fall får vi spela lite mer spel tills de lugnar ner sig ;)

Carro hade ridit ut på Texas i den nya snön som kommit, de hade varit solit och allmänt mysigt ! Så himla skönt för dom  att bara komma ut och kunna njuta av vädret ! Dock saknar jag Texas väääldigt mycket nu. Har inte sett honom på över en vecka nu ! Men snart får ja åka till hästis igen <3



Ny Header !

Ett mega stort tack till Caroline Mattson aka http://Ridinghorse.blogg.se som ägnat kvällen åt att fixa en header åt mig & Texas ! :) 1000-Tack till dig :) 

Kika in på hennes blogg ! Hon har en super trevlig varmblods
medryttarhäst vid Namn Zäta som hon var medryttare på för länge sen tills Zäta var tvungen att flytta, sen nu för bara några dagar sedan så flyttade Zäta tillbaka närmare Carro så hon återigen efter ett års väntan fick börja på sin kärlek igen ! Följ hennes med och motgångar med Zäta vettja :)



Hoppning/Film.

Jag har inte hoppat texas sen i November ! Kan ni fatta ? Jag längtar ihjäl mig tills snön ska smälta. Inte konstigt att jag klagar så mycket på hur sugen jag är på att hoppa haha ! Tur som är så har Texas ägare hoppat honom  för Ansa. Men eftersom jag känner att jag vill ha en mer seriös tränare så får jag stå mitt kast ! Här är iaf en gammal film från en träningstävling på fursta :)  Caroline Mattson som ni även hittar på http://Ridinghorse.blogg.se hjälpte till att förklara hur ja skulle gå till väga ! Så nu kanske det blir mer film på bloggen :)

Tråkigt btw att ni inte svara på frågan i förra inlägget ! haha..





Snöstorm .

Nu har det snöat konstant i över ett dygn, jag som var så lycklig och såg fram emot att kunna börja hoppa Tex snart igen ! För våren var ju faktiskt påväg.. Jaa iaf tills vädret fick för sig att vända om och fixa snö igen. Jag älskar vintern så ja har inget illa att säga om "den" på det sättet, men nånstans får det ju faktiskt vara bra ? Ja menar ska det vara snö hela livet i norrköping så jag aldrig kommer kunna hoppa Texas igen ?

Mår iaf fortfarande bajs och börjar bli lite paranoid utav att bara vara hemma och må skit. Vill till Texas.. Det kliar i fingrarna på mig, jag vill ut till min prins ! Bara stå i hans box och värma näsan i hans varma päls. Höra hur han tuggar på höet i boxen och känna atmosfären i stallet. Gud det suger verkligen att vara sjuk. Det suger verkligen att inte kunna vara där man trivs som bäst.

Dock så är jag ändå väldigt lättad över att jag har Linus, vad skulle jag göra utan honom lixom ? Sitta under ett täcke själv med en kopp te och kolla katten dunka huvudet i fönstret för hon försöker få tag i snöflingor. Haha nej usch. Sånt gör jag hellre med Linus ! haha.. Förlåt om bloggen är lite tråkig just nu när jag är sjuk, eller den kanske inte är så himla mycket roligare när ja är frisk !

jag har en fråga till er: varför läser ni min blogg ?

Skulle vara himlans kul att veta !


Såå sjukligt tråkigt att vara sjuk.

Min katt har seriöst fått damp eller något, hon gör allt för att irritera mig och Linus så hon sedan kan flyga runt i lägenheten utan att någon får tag i henne ! Är det inte underbart med översmarta djur ? Jag älskar verkligen min katt, hon är helt psyk men ändå så underbart kärleksfull, hon ligger och sover undertäcket på mig och värmer mig när jag är sjuk. Hon kommer alltid och tröstar mig när nått är fel ! Hon är precis som en Texas i ett mindre format med pälssvans och tassar ! Tur att jag har en lika bra vän hemma som i stallet.

Min dag har bestått av att må allmänt dåligt och vara allmänt emo förövrigt. har faktiskt tagit tag i disken så köket ser fint ut ! Nu är det bara alla jäklans kläder som måste fixas, det är ju så att även fast min katt e underbar så har hon ju fortfarande någon psykisk störning, här om dagen när jag och Linus låg i feberfrossa hoppade hon in i våran stora garderob gick från hylla till hylla låda till lååda och knuffade ut Alla allla allllllaaaa våra kläder med sina små tassar. Så i vårat sovrum har vi en bassäng med kläder. Man orkar inte riktigt ta tag i sånna bekymmer direkt när man ligger med feberfrossa. Haha men ändå jag älskar min katt !

Sedan så saknar jag texas helt sjukt mycket ! Läkarna vill ju att jag ska ligga hemma i 10 dagar och ta det lugnt, men jag tror inte jag kommer klara att vara ifrån min prins så länge ! Får väl åka ut någon dag och bara mysa med min prins ! Kan flirta in mig med Carro så kan ja fota henne när hon rider:)

Up up and away!


Jag är med och tävlar, var det du med !

http://TessKliintestam.blogg.se


Hur illa kan det vara ?

Herrejösses vad gudomligt, eller snarare så långt ifrån gudomligt som det kan bli.
Jag är sjuk Igen ! igen kan ni fatta det ? Jag har legat med feberfrossa sedan i tisdags natt. Så att åka till min älskade Prins Tex igår kunde jag ju bara glömma, Linus åkte och kollade sig på vårdcentralen då han mått likadant som mig fast två dagar längre, och de visade sig att han hade Halsfluss.

Så idag åkte jag till vård med för att se om även jag fått halsfluss, det hade jag inte ! Däremot hade jag väldigt vääldigt höga bakterie/virus halter i kroppen .. Så nu ska ja käka 4 antibiotika tabletter dagligen i 10 dagar. Hoppas verkligen jag blir frisk tills vi ska åka till Polen !

Så himla tråkigt liv att vara sjuk hela tiden ! Så snäälla låt mig bli frisk efter den här skiten nu.

tänkte förövrigt om någon är sugen på att ja har en frågestund här på bloggen ? :)




Bra stunder kommer med bra ideér.

Idag gick jag till skolan relativt tidigt, vad duktig jag är !
Jag har alltid hatat skolan, men nu idag känndes det så jäkla skönt att komma dit, och det var just för att ja har fått en så himla bra idée ! Jag håller på med projekt arbete i skolan, och har kommit fram till att jag ska marknadsföra skolan med en reklamfilm. Så nu kommer Texas bli en stjärna ;) . Ska be om sponsring med allt som vi har från Real och bara klä upp Texas och sen visa hans bästa sidor  ja menar hur snygg skulle Tex inte vara i Lime grönt ?! Samt ta kort så vi kan få lite fin fina planscher med. Hoppas verkligen att jag kommer igenom med min ideé och den sträcker sig ända fram för det skulle vara så himla kul ! Min underbara sambo har även ställt upp på att hjälpa till så det hela blir perfekt, dock kommer han nog inte rida ;) han får nog bara ageera Kamera man !

Efter skolan d.v.s nu så gick jag till Back up kontoret, sitter och jobbar lite med pappersarbete och sånt som är nödvändigt !
Och det är bara 12 dagar kvar tills ja lämnar svergie med. O herregud bara jag tänker på att jag om några dagar sitter på ett flyg gör mig sjuukt nervös. Det är så att jag ska åka till Polen och kolla Auschwitz. Så himla tufft det ska bli !

Nej nu ska jag fortsätta här, cya later :)



Kanske dags att börja blogga igen ?

Haha, jag förstod dock från första början att jag inte var någon blogg drottning, dock frå jag väl ta att tacka för det jag vill inte sluta upp som Kissie.

Anywaii ! De har blitt vinter sedan sist ja blogga !
Så df ska ni få en och en annan vinterbild snäll som jag är :)

Helgen har bestått utav en rakabajsar fest i fredags, dock fick jag kasta ut sluskar som betedde sig som crap. Mig gjorde det väl inte så värst mycket då jag inte är ett stort faan av töntar.

Sedan hem och sova, fick sova en timme tror jag, sedan vare upp och provjobba i ett fin fint stall som jag nu väntar på att få svar ifrån om ja får jobbet eller inte, om ja får det så kommer jag vara glad tjej för jag vill verkligen få erfarenhet ! Och om dom inte vill ha mig så är jag ändå glad att ja fick chansen att testa :)

Direkt när jag kom hem från provjobbet  igår 17.00 så somnade jag, sov till klockan 12.00 idag (söndag)
Himlans skönt, jag och min älskade man har sedan dess småstädat (misslyckades ganska hårt) och sedan slappat. Soft !

haha ni får komma med tips och ideér om vad ni vill läsa om här !



<3

RSS 2.0