Texas Bilder & Film !

Åkte till stallet runt tolv tiden, min älskade storasyster som ääälskar hästar såå mycket var med ! (hon är livrädd) Hon brukar köra ut mig och hjälpa till med fodret medans ja mockar, men idag fick hon även agera kameraman !

ja småskuttade med Texas på banan, satta upp studs på linje och sedan snett igenomhinder som ni kommer se i filmen haha, det känndes som de gick bajs, men faktiskt när ja kollar på filmklippen så äre inte så hemskt ! Texas är så himla duktig som vanligt och gör sitt bästa !

Anledningen tiill dagens övning är att ja vill träna galopp ombyten efter hinder, de e en fördel om man kan när man går upp på lokalt sen känner jag ! Så det var själva "syftet" och själva studs övningen la ja till för att det var sjuukt länge sen vi försökte oss på suds, och när vi väl gjorde det så vart Texas lite osäker och stannade, så därav de små studs hindrena ! Men tyckte Texas anpassade sig riktigt bra efter bredden på dom, ja la 3,5 som de är för storhäst ! Men innan har Texas tyckt de vart lite obehagligt att kanppt hinna landa tror ja, men idag fixa han de kalas bra !

På slutet så satte ja upp ett räcke på 85 cm ungefär men de filmade syrran inte, tog lite foton haha men Texas hoppade av konstigt i båda sprången tror han tyckte det såg lite läskigt ut! Så ja sitter inte så fint, men självklart bjuder ja på en sådan bild med ! I vqanliga fall hade ja hoppat det ännu en gång för att få det perfekt med hans avtryck så han inte kan känna något som helst obehag för det nästa gång, men han var tlött häst ! Så ja sket i det och texas tyckte nog de var skönt innerst inne även om han kan hoppa hela livet ! haha <3

Ikväll ska ja hem till Hilda, vi åker till åtvidaberg imorgon på tävling ! Så kommer befinna mig där med kameran, trevligt. Dock måste vi upp vid 5. herrejösses har nog faktiskt aldrig gått upp så tidigt i hela mitt liv. Kanske blir att vara vaken hela natten för att slippa vara trött imorgon bitti .. Ni vet när man blir så trött att de vänder så man blir pigg ? kanske fungerar ;)


Ojuuste haha min livrädda storasyster satt faktiskt på Texas idag ! Stolt lillasyster ja blev kan ja lova :D Hon har inte suttit på en häst sedan hon var 7.




Trött hästis efter Ett pass ! :)




Kommentarer
Postat av: josefine - var med och tävla om en mountain-horse fleecejacka!

Ni är så fina! Han ser ut o vara så rolig att rida :D

2011-04-16 @ 18:21:02
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: carro

Fina byten han gjorde;) finfint! kram

2011-04-16 @ 19:45:40
URL: http://feaftw.blogg.se/
Postat av: sandra

Hihi, så söta skutt han tar över de små bommarna. Han ser verkligen ut att tycka det är roligt :)

2011-04-17 @ 00:14:50
URL: http://sandraawsomeolausson.blogg.se/
Postat av: Elin

Ser bra ut :) Pigg häst? ;p

2011-04-17 @ 09:35:50
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: mormor

Jag vet ialla fall en gång du gick upp kl 5, det var när vi åkte till Ullared! Men å andra sidan somnade du genast du satt dej i bilen!!!! Kramar mormor

2011-04-17 @ 16:55:33
Postat av: Erika

Han är ju för söt när han skuttar så lätt över små hindren. :D



2011-04-17 @ 17:56:04
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0