Glad tjej !

Vill börja med och säga snälla gilla från Fb ! ^^ haha  -> http://modelljaktdomino.se/personer/sofia-olin

Ohh.. jag har pratat med tränaren nu.. Och ja ska börja träna för henne :) Eller ja ska iaf provträna för henne, och se om hon är bra ! Men med såå många kompisar som tränar för henne och älskar henne så tvekar ja inte en sekund att ja kommer älska henne också. Ska bli så himla roligt att hoppa för en riktig hopptränare regelbundet !

Som sagt Texas har världens bästa ägare som ställer upp för mig i Texas träning lika mycket som hon ställer upp för sig själv. Hon prioriterar verkligen inte sin ridning före min, utan hon lägger det 50/50. Hur tur har man inte om man har en sån underbar ägare till sin högst älskade häst ? Ja skulle iaf inte kunna vara nöjdare. Carro är världens bästa ! That's it :>

Idag har jag också blivit ännu bättre, så ja var t.o.m nere på stan.. eller aa ja skulle växla pengar för poolen resan men nordea var stängt så kunde inte ta ut pengar för att växla.. Och haha fyfan höll på att döö på spårvagnen. Det kom kontrollanter.. och ja hade ingen biljett, för mitt abonnemang hade inte 0-ställts så kunde inte fixa någon biljett heller. Så ja trodde att ja skulle få böter. jag hade hjärtat i halsgroppen och bara "snälla snälla låt mig slippa" och vet ni vad ? Ja slapp ! För ja berättade att abonnemanget krångla så dom lät mig slippa 600:- böter.

Ska förövrigt till min prins pälsig imoron ! Carro och ja ska åka upp tillsammans. Underbart ! Har skrivit stoort med bläck på armen Glöm inte kameran ! Så ska försöka få lite finiga bilder på Texas om de inte e för mörkt ! Gillas eller hur ? Kanske kan försöka lirka in någon ny film, om vi gör nått kul med Texas ofc !



Kommentarer
Postat av: Erika

Du verkar ha hittat en trevlig häst med en otroligt bra ägare. :)



Åh bilder + film gillas mycket. :D

2011-02-17 @ 12:50:04
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: josse

det e ju bara uggs:P

2011-02-17 @ 12:57:55
URL: http://uunderstatment.blogg.se/
Postat av: jossan

SV: Haha jadu då kan jag ju trösta dig med att det är sjukt många som vill köpa det och troligtvis blir det sålt redan imorgon! :o

2011-02-17 @ 14:38:50
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Sisterhood

åHH gillar ridtravarbloggar! :DDD

2011-02-17 @ 17:47:42
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: jossan

SV: Säkert? Ja jag ska höra med den andra tjejen om hon vill ge mer, för då får det bli budgivning. Hör av mig när jag fått svar från henne, vill hon inte betala mer så får du det ifall vi gör affär snarast :)

2011-02-17 @ 18:45:34
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Sisterhood

SV: Jag har också bla. en travare och ett halvblod :)

Hästen dom hoppar på min header är travaren ;)

2011-02-17 @ 19:29:44
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: Sisterhood

SV: Man skulle kunna tro att min ridtravare har vart ridhäst hela sitt liv, för han är otroligt välriden och på traven ser man inte att dte är en ridhäst han lunkar på med tunga steg som ett halvblod. Men han är nu 11år och har vart travhäst från han vr 2år till 8år. Men sista åren så var han vell mer montehäst. Så han vart då riden betydligt mera, men ja man skulel kunna säga att han vartridhäst i ca 4år kanske.. Knappt det. Och ändå är han så fin! Men jag har haft honom sedan slutet av oktober ungefär. Då kunde han INTE galoppen då ajg tog honom, nu galopperar han bättr än de flesta ridtravare jag känner här omkring och akn båda galopperna, men höger galopp är han sämre varv, men är på god väg! :))

2011-02-17 @ 22:19:58
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0